BACH FLOWER REMEDIES

8 продукта
Сортирай:
На страница по:


Д-р Бах учи медицина в University College Hospital, Лондон и получава диплома по обществено здраве в Кеймбридж. Работи в National Temperance Hospital повече от 20 години като консултант и бактериолог. След изследвания в имунологията, той започва да се интересува от хомеопатия и през 1919 г. се присъединява към екипа на Royal London Homeopathic Hospital. Там разработва 7 бактериални нозоди, които получават само ограничено признание.

Въпреки че успехите му в традиционната медицина са забележителни, той се чувства неудовлетворен. Д-р Бах вярва, че болестите възникват в следствие на дисхармонията между тялото и ума. Симптомите на болестта са външния израз на негативните емоционални състояния. През 1928 г. той напуска работа си и Лондон, за да се концентрира върху намирането на нова система за лечение, включваща растителни средства и съставки. Той вярва, че лекарството за болестите може да бъде намерен в природата и затова се посвещава на нея.

През 1932 г. д-р Бах открива първото от неговите 12 средства за защита. Посвещава живота си на това да създава продукти за здраве и да завърши серията си. Резултатите от неговия труд достига до хората, чрез публикуването на лекции и статии в различни списания.

Д-р Бах умира през 1936 г., само на 50-годишна възраст, като оставя зад гърба си опит и усилия за няколко живота, както и една система от лекарства, която днес се използва по цял свят.

Оригиналните капки на д-р Бах са безопасен и естествен метод за лечение на различни заболявания. Те леко и естествено възстановяват баланса между ума и тялото, чрез изхвърляне на отрицателни емоции като страх, тревога, омраза и нерешителност. Капките на Д-р Бах носят мир и щастие на страдащия и тялото се освобождава, за да бъде излекувано.

Капките са напълно безопасни за всеки човек, включително най-уязвимите групи като децата, бременните и възрастни хора.

Държава: САЩ

Сайт: www.bachflower.com

© 2007 - 2019 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook