AUTAN Family Care

5 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Повече от 50 години Autan е водеща световна марка на препарати против насекоми. Отличава се с това, че съдържа революционна и уникална активна съставка, наречена Icaridin – това е наименование на патентованото химическо вещество KBR 3023. То е разработено по време на 12-годишна програма за научни изследвания.

В доклад от WHO Pesticide Evaluation Scheme е дадена заключителна оценка, че Icaridin може да се препоръчва като репелент за профилактика и има добър профил на безопасност и козметични свойства. Проучването също така отбелязва, че в условията на умерен и тропически климат срещу малария и други болести, продуктите на Autan демонстрират отлични качества. В резултат на това те могат да се препоръчват като безопасни и ефективни срещу ухапване от насекоми за хуманна употреба. Те могат да предпазят до 8 часа кожата от ухапване от комар.

Autan продуктите са тествани и за своите козметични свойства и те показват изключителни резултати. Формулата им не е лепкава, а приятна за нанасяне върху кожата, като се спазват указанията от листовката.

Продуктите могат да се използват:

- от цялото семейство;
- за дейности на открито;
- за дома и градината;
- за пътешествия и туризъм.

Мисията на компанията е да подобри живота на следващото поколение. Освен осигуряването на ежедневна защита от комари на открито, тя се занимава и с разработването на програми за профилактика срещу комари и подкрепя научни изследвания за болестите, които тези насекоми разнасят.

Държава: САЩ

Сайт: www.autan.com

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook