AROMA For men

1 продукт
Сортирай:
На страница по:

 AROMA

Арома е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни традиции.

Утвърдила се е в износа в над 50 държави на пет континента. Фирмата се налага като коректен партньор. Голяма част от производството е насочено към пазари, извън страната в това число производство на продукти под чужди марки за водещи компании и големи търговски вериги във Франция, Англия, Холандия, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия и други.
Компанията произвежда широка гама парфюмерийни, хигиенни и козметични продукти с натурални съставки.
През 2012 година Арома продава над 12 000 000 броя продукти в България и е призната като козметичен производител №1.
Дългогодишният опит в производството на козметика и парфюмерия се съчетава с приложението на съвременни технологии. Лабораториите и цеховете са с модерно и съвременно оборудване. Огромният научен и човешки потенциал и затвореният цикъл на производство позволява предлагането на продукти с гарантирано качество, отговарящи на световните изисквания и стандарти.

Гаранция за успеха на компанията е новата бизнес философия, в центъра на която са потребителите. Тя разчита изключително много на мотивирани и добре подготвени служители за постигане на високи резултати.

Продуктите на Арома, познати от няколко поколения българи са неразривно свързани с традициите, опита и първоизточника на здраве - Природата. Всичко се произвежда за хората.

Арома е предприятие за козметика с реално изпълнени критерии за съвременна среда на работа в съответствие с най-модерните европейски стандарти.
Новият завод, чрез който компанията разшири производствената си база, отговаря всички критерии за Добри производствени практити и е съобразен с екологичните норми на производство.
В него са приложени архитектурни решения, специфични за дадения процес и следващи естествения ход на производството - от доставката на суровините и материалите до складовете за готовата продукция. Инсталациите отговарят на последните постижения в областта и са свързани с намаляване на загубите на вода, енергийната ефективност и изхвърляне на вредни емисии в околната среда.

 • Пестене на вода - използват се водооборотни цикли, в които изстудяването и затоплянето на водата са част от производствения процес. Това намалява потреблението на повече енергия и разхода на вода.
 • Енергийна ефективност - системата за енергиен мениджмънт регистрира и показва разхода на енергия за всички дейности. Това дава възможност да се подава определено количество енергия, необходима за даден процес. Външното осветление е LED.
 • Еко производство - захранването е с природен газ, поради което изхвърлянето на въглеродни емисии е редуцирано до минимум.

Работната среда е приведена в съответствие с най-модерните европейски стандарти, поради което Арома получи сертификати GMP, BRC и Nordic label, които гарантират високо качество и безопасност на продуктите.

                                                               ИНОВАЦИИ
Всички продукти на Арома са съобразени с последните световни тенденции за природосъобразен начин на живот. Създадени са от висококвалифицирани специалисти и са резултат на задълбочени проучвания и анализи. 

С оборудваните за целта лаборатории, Арома разработва пълна гама парфюмерийни, козметични и хигиенни продукти - средства за лична хигиена, за устна хигиена, продукти за грижа за кожата, оцветители за коса, дезодоранти и парфюми.

Специалистите в компанията използват иновации при прилагане на най-новите постижения на съвременната козметика и парфюмерия.

При създаването на всеки продукт се използва строго регламентирана и стандартизирана технология, включваща маркетингови проучвания, контрол, лабораторни анализи, потребителски тестове и експертни оценки.

СЕРТИФИКАТИ И НАГРАДИ
Сертификатът по ISO 9001:2015 - получен от Арома като надежден бизнес партньор, спазващ изискванията на международния стандарт за управление на качеството.

 • Принципи:
 • Лидерство
 • Насоченост към клиента
 • Ангажиране на персонала
 • Процесен подход
 • Подобряване
 • Взимане на решения, на основата на доказателства
 • Управление на взаимоотношенията.

Добра производствена практика (GMP) е практическа разработка на идеята за осигуряване на качеството. Прилагането й е законово изискване за производството на козметични продукти.

Стандартът за потребителски стоки поставя изисквания за производство и прилагане на безопасни козметични продукти, като се гарантира ефективен контрол върху потенциалните замърсители в процесите на производство, съхранение и дистрибутиране.

COSMOS (COSMetic Organic Standard) обединява водещи агенции за сертифициране.
Изисквания: 

 • Произход и преработка на съставките
 • Общ състав
 • Съхранение, производство и опаковане
 • Управление на околната среда
 • Маркиране и пълна информация върху етикета
 • Сертификация и контрол.

 

ВРЪЗКА С ПРИРОДАТА

Арома произвежда продукти, които отговарят на изискванията на международния екологичен стандарт. Една от целите на фирмата е изключването на вреда за околната среда. Опаковките на продуктите са от картони с ниско съдържание на целулоза. Има изградени партньорства с утвърдени в света компании за доставка на суровини и материали.
Арома не тества продуктите си върху животни

КАРИЕРА
Компанията има за цел да работи с мотивирани хора, обичащи работата и проявяващи креативност и нестандартни подходи.

Държава: България

Източник на информация:
https://www.aroma.bg/

Снимки:

https://www.aroma.bg/
https://www.kyliecosmetics.com/
https://www.istockphoto.com/
https://www.choice.com.au/

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook