ARES TAPE

11 продукта
Сортирай:
На страница по:


Ares кинезио лента представлява еластична терапевтична лента, която се използва за кинезитерапевтичен метод, който е широко разпространен в много области на спортната терапевтика.

Лентата се състои от еластичен полимер, направен от 97% висококачествени памучни влакна. Лепилото, което се използва, е 100% акрил и е хипоалергично. Кинезио лентата може да издържи от 3 до 5 дни, като тя е водоустойчива и дишаща.

Лентата се използва ефективно при облекчаване на болката, по-бързо възстановяване на мускулите и ставите. Тя не ограничава обхвата на движение и не създава чувство за дразнене.

Използва се основно от професионални спортисти, треньори, здравни специалисти – физиотерапевти, ортопеди, рехабилитатори, както и за всеки деен човек, който сериозно се занимава с фитнес или определен активен спорт. Кинезио лентата може да се прилага и при големи ортопедични проблеми.

Лентите Ares имат най-високата оценка, получена след дерматологичен кожен тест за първично раздразнение на кожата и свръхчувствителност. Предлагат се в различни цветове.

Държава: Корея

Сайт: www.aresports.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook