AMIX

280 продукта
Сортирай:
На страница по:

"Large Life Limited" е основана през 2003 г. в Манчестър, Великобритания. Собственикът избира това място, за да управлява бизнеса на компанията в цяла Европа и по целия свят. Избирайки Англия, той си гарантира, че неговите марки ще имат максимален обхват на атрактивни пазари.

Благодарение на големите инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, "Large Life Limited" си осигурява върхови стандарти за качество. Затова компанията и нейната ключова марка "Amix Nutrition" продължават да привличат вниманието на множество потребители в цяла Европа, търсещи най-високо и изпитано качество.

Продуктите от различните марки на "Large Life Limited" пленяват окото и вкуса на много от най-високо класираните професионалисти в областта на бодибилдинга, фитнеса и други области на развлекателната индустрия. Тази тенденция е подпомогната изключително много от бързия растеж в дистрибуцията и продажбите на високоефективните продукти. Това е движещата сила, стимулираща компанията да се стреми непрекъснато да бъде един от най-високо ценените производители в бизнеса, обслужващ спортното хранене и производството на хранителни добавки в Западна Европа.

През годините регистрираната търговска марка "Amix Nutrition" си е извоювала позиции в един от ключовите пазарни показатели. Благодарение на солидните си основи, бързо нарастващото търсене в Централна Европа и пазарите на Изток, компанията изгражда нови съвременни съоръжения. Чрез тях се обезпечава качеството на научноизследователската и развойна дейност, производството и логистиката в самия център на Европа.

Непрекъснатият стремеж на компанията да бъде лидер на пазара във всички аспекти на разработването и създаването на продукти се оказва най-забележителното предимство на компанията, развиваща се в областта на спортното хранене в световен мащаб. През годините "Amix Nutrition" се научава как да уважава и надминава желанията и очакванията на своите най-взискателни потребители. Компанията често определя какви ще бъдат тенденциите за развитие в избрания от нея отрасъл.

В постоянно търсене на съвършенство

Футуристичният и експресивен дизайн на "Amix Nutrition" и неоспоримото качество на продуктовото портфолио помагат на производителя да се разграничи и да изпъкне на фона на своите конкуренти. Тази тенденция е отразена по категоричен начин във високите стандарти на изследване на продуктите, отговарящи на изискванията на европейския пазар. Стремежът на компанията в бъдеще е да може да радва и покрива нуждите на своите потребители от Азия, Арабския свят и Америка. 

Хранителните добавки, вариращи от прости, еднокомпонентни основни формули до т.нар. "хардкор" комплекси с марка "Амикс Нютришън", продължават да се радват на заслужена популярност.

Amix advanced nutrition

Повече от 100 продукта, предназначени за различни хора, цели и спортове.

Продукти за всички.

LargeLife laboratories работи в сътрудничество с най-добрите професионалисти в областта на медицината и спортното хранене. Благодарение на тези усилия се създава основната продуктова гама от водещата марка в спортното хранене.

Продуктовата гама "AMIX Nutrition" е подходяща за всички професионални спортисти и любители на движението, които търсят качествено подобрение на резултатите от своите спортни и/или здравни грижи.

Концепция за качество. Регистрирани патенти.

"AMIX ™ Nutrition" има широка гама от над 100 продукта, фокусирани върху няколко вида цели и спортове. Създадени са за всички - мъже и жени, професионалисти и любители спортисти. "Amix Nutrition" е марка, която се ръководи от качеството. Продуктите й притежават най-реномираните и признати патенти за качество в целия свят. Така се гарантира най-високата степен на надеждност на хранителните добавки за спортно хранене.

Области на развитие - физическо и психично здраве, красота и уелнес.

Широката гама от продукти на "AMIX Nutrition" са създадени от диетични суровини, подходящи за хора от широка възрастова граница, без значение дали спортуват, или не. Продуктите включват специфични хранителни вещества и билкови екстракти, които поддържат красотата и здравето.

Начин на живот. #YouDecideAMIX

Компанията вярва напълно, че продуктите й могат изцяло да задоволят нуждите на потребителите, които са решили да се придържат към воденето на здравословен начин на живот, постигат целите си и се справят много добре в спорта.

AMIX MuscleCore

Продуктовата гама "Amix MuscleCore" на компания "Large Life Limited" е направена специално за взискателните културисти, фитнес моделите и силовите спортисти.

Научни изследвания и иновации.

Продуктите са разработени в съответствие с най-високите стандарти за качество. За целта търговската марка използва най-добрите суровини в света. Резултатът от тази комбинация е отлична гама от хранителни добавки, непознати до този момент на потребителите.

Постигнете целите си. #YouDecideAMIX

"AMIX" е абсолютно убеден, че тази гама от продукти ще задоволи и най-педантичните нужди на спортистите. "AMIX MuscleCore" ще им помогне да подобрят и постигнат целите си. Хранителните добавки от серията са обогатени с най-добрите компоненти. Те са резултат от няколкогодишни изследвания, посветени на спортното хранене.

"AMIX MuscleCore" са подписани и препоръчвани от Денис Уолф. Той е "IFBB PRO" спортист, извоювал си голям международен успех и признание. Той става шампион на спортния форум "ARNOLD CLASSIC" 2014, проведен в Колумб, Охайо, САЩ.

AMIX Performance

Специализираната продуктова гама е фокусирана върху спортовете, в които се изисква издръжливост, а нивото на физическо изтощение е значително.

Добавките на "LargeLife Laboratories", част от серията "Amix Performance", са предназначени изключително за любителите и елитните спортисти, които търсят максимално качество и ефективност в своята спортна кариера.

Високи достижения и качество

Компанията посвещава повече от две години работа на този нов проект, обръщайки внимание на всеки детайл. Целта й е да създаде уникални продукти, чиито формули включват само най-добрите суровини в света и най-модерните технологии. "Amix Performance" има ясна мисия - да задоволи най-взискателните спортисти, позволявайки им позволяват да напредват и да се наслаждават на спорта.

Физическо и психическо напрежение

"Amix Performance" е нова продуктова гама, различна от другите серии на AMIX. Тя е перфектно проучена, проектирана и създадена, за да смекчи нуждите от хранителни вещества на спортистите с високи изисквания, подлагащи се на изтощителни физически тренировки, изискващи висок калориен прием. Продуктите от серията са идеални за атлетите нуждаещи се от повече издръжливост (лекоатлети, плувци, колоездачи, почитателите на екстремни спортове и крос фит атлети).

Действително, "Amix Nutrition" е носител на най-доброто, от което се нуждаят любителите на спорта и културистите. Продуктите от марката подобряват производителността, притежават отличен вкус и се разпространяват на високо конкурентни цени, а развитието й във времето тече с пълна пара.

Държава: Англия
Уеб сайт на компанията: 
http://www.amix-nutrition.com/ 
Снимки и източник на информация:
http://www.amix-nutrition.com/ 
https://www.amixstore.com/company/ 
https://www.facebook.com/pg/

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook