AIRFREE AIR PURIFIER

15 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Историята за създаването на първия озонатор Airfree е доста необичайна. Процесът на разработване и технология започва благодарение на творческото мислене и инициатива на португалски бизнесмен в опита му да намери ефективен начин за облекчаване на алергичните пристъпи на сина си.

Първият прототип на Airfree пречиствател на въздуха е разработен на базата на използване на топлинната енергия за унищожаване на алергиите във въздуха. След успешното тестване на устройството в микробиологична лаборатория в Португалия, започва да се оформя идеята за мащабно производство и за това повече семейства в световен мащаб да могат да се възползват от предимствата на тази проста и ефективна концепция.

През 2004 г. официално се ражда Airfree пречиствател на въздуха с атрактивен и модерен дизайн. След като са направени няколко корекции по електрониката и капацитета на апарата, новаторската марка става готова да покори световните пазари.

Производството на различни модели пречистватели за въздух продължава да расте в Португалия, като тяхното предназначение вече не е само за дома, а също за търговски и индустриални обекти. Днес 90% от продукцията се изнася директно в 60 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Близкия Изток.

Основната мисия на фирмата е да се съчетаят най-добрите технологии и дизайн, за да се удовлетворят нуждите на клиентите – здраве, повече комфорт или по-висока производителност.

Предимствата на Airfree пречиствател на въздуха са много. Той е високоефективен срещу бактерии, вируси, плесени, мухъл, прах, полени и тютюневи миризми. Технологията TSS, използвана в пречиствателите на въздуха Airfree, вече е установена в над 50 страни по целия свят. Поддръжката е много лесна, не се подменят филтри и движещи се части. Пести енергия. Има иновативен дизайн и е много лесно преносим, тъй като тежи по-малко от 2 кг.

Пречиствателят на въздух Airfree не отделя йони и е единственият на пазара, който доказано намалява концентрацията на озон в атмосферата.

Държава: Португалия

Сайт: www.airfree.com

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook