AD MEDICINE LIMITED

16 продукта
Сортирай:
На страница по:


AD Medicine е основана през 1999 г. в Лондон „от лекари за лекари“ от различни страни, с цел производство на качествени хранителни добавки. Идеята за създаването й се поражда заради големия интерес към фитопродуктите, регистрирани като хранителни добавки. Много често такъв тип продукти се разпространяват от хора, които не са с медицинско образование или от представители на алтернативната медицина.

Био продуктите не трябва да остават извън компетенциите на лекарите, защото в много случаи те съдържат съставки, които могат да помогнат на пациентите. Те трябва да станат обект на сериозни проучвания и да се препоръчват от професионалисти. AD Medicine е създадена в отговор на тази тенденция. Екипът на компанията иска да създаде продукти на растителна основа, които могат да бъдат използвани от лекари в практиката им заедно с традиционните средства.

През 2010 г. централният офис на фирмата се премества в САЩ, а официален представител и дистрибутор на продуктите за Балканския регион става ЕД Медицин Балкан, със седалище в София. В България фирмата започва дейността си през 2003 г. Продуктите се разпространяват основно в аптечната мрежа.

Основна мисия на компанията е да спомага за подобряване на здравето и здравословния начин на живот на хората, чрез правилното прилагане на продукти, съдържащи екстракти от лечебни растения, микроелементи, витамини и др.

Целта на AD Medicine е да информира лекарите с адекватна и научно подкрепена информация за хранителните добавки и да определи възможностите за съвместно прилагане с конвенционалната медицина.

Държава: САЩ

Сайт: admedicine-bg.com

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook