21ST CENTURY HEALTHCARE

26 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

 21ST Century HealthCare се грижат за вашето здраве и това на вашето семейство във всички етапи от живота. Ангажират се да предоставят витамини и хранителни добавки, използвайки само най-добрите съставки. Когато купувате 21ST Century, имате гарантирано ненадминато качество и стойност.

ГАРАНЦИЯТА НА 21ST Century HealthCare

РЕПУТАЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО
21ST Century HealthCare има репутация на своята отдаденост на качеството. Най-съвременните фирмени съоръжения, разположени в Темпе, Аризона, отговарят на GMP и спазват строгите FDA стандарти за производство на хранителни и хранителни добавки. В допълнение, те имат сертифицирано NSF съоръжение.

Какво означава всичко това? Накратко, вие имате гаранция, че над 500 уелнес продукти, които се произвеждат в 21ST Century HealthCare, са надеждни, че са 100% безопасни, съдържат най-чистите съставки и са гарантирани за потентност на етикета.

СПЕЦИАЛНО СЕЛЕКТИРАНИ СЪСТАВКИ
Качествените съставки са ключа към произвеждането на изключителни хранителни добавки. В 21ST Century HealthCare всички доставчици на суровини минават през стриктен надзор за сертификати, за да се гарантира, че ще доставят най-добрите и качествени суровини.

ИЗСЛЕДВАНЕ И РАЗВИТИЕ
Изследванията и проучванията в 21ST Century HealthCare вървят паралелно с развитието на уелнес индустрията. Продуктовите концепции са разработени чрез задълбочен анализ на съставките, тестване на материалите и физични изпитвания, за да се определят прецизните формули, които са налични днес.

ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО
По време на процеса на производство и във всички области на работа, съвременните им методи за контрол на системите за осигуряване на качество са създадени, за да осигурят спазването на стандартите за качество, които 21 st sentury (и клиентите) изискват.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО
Лабораторията за контрол на качеството на 21ST Century HealthCare е разработила и утвърдила стотици уникални и патентовани методи за тестване, за да тестват и квалифицират идентичността на суровините, потенциала, съдържанието и неговите компоненти.

ПРОИЗВОДСТВЕНО ОТЛИЧИЕ
Всички хранителни добавки на 21ST Century HealthCare са произведени и опаковани при строги лабораторни процедури и настоящи добри производствени практики (GMP) във фирменото съоръжение, сертифицирано от NSF.

ОТПЕЧАТЪК
В 21ST Century HealthCare се спазва екологичен стандарт, който гарантира безопасността на човешкото здраве и опазването на околната среда. Работи се за създаването на условия, които спомагат за намаляване на отпадъците и неефективното използване на ресурси и енергия. Работи се с партньори, за да се подкрепи закупуването на фирмените суровини от устойчива среда и да се насърчава използването на рециклирани материали в опаковките.

Държава: САЩ

Официален сайт на компанията: https://www.21stcenturyvitamins.com/

Снимки и източник на информацията:

https://www.21stcenturyvitamins.com/
https://www.facebook.com/21-Century-Healthcare-170721496673319/

© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook