ФИТОФАРМА

42 продукта
Сортирай:
На страница по:

ФитофармаФИТОФАРМА ЕООД е създадена през 1998 година. Дейността на фирмата е производство на меки желатинови капсули и ефективни хранителни добавки. Управлението и производствените помещения се намират в промишлената зона между село Орешак и Троян. През 2012 година е пусната в експлоатация високотехнологична производствена мощност, която затвърждава съществуващите традиции за качество и повишава производствения капацитет. От създаването до днес компанията се занимава с производство на меки желатинови капсули на база масленоразтворими витамини, етерични масла и маслени растителни екстракти. Оборудването е модерна автоматична система за меки безшевни и шевни желатинови капсули. То притежава сертификат за съответствие с изискванията на Добрата производствена практика и отговаря на изискванията за безопасност и качество. Контрола по качеството се осигурява от система НАССР, която стриктно се следи от специалисти с висока квалификация. Продуктите, които компанията произвежда отговарят напълно на европейското и българското законодателство в областта на хранителните добавки и храните.
Мисията на фирмата е да разработва хранителни добавки с високо качество. Политика на фирмата е да не използва суровини, които са получени от генно модифицирани организми (ГМО).
Всеки продукт е в доза, която е безопасна, без странични ефекти и е ефективна. В тях са комбинирани мъдростта на природата и силата на науката.
ФИТОФАРМА ЕООД притежава сертификати ISO 9001-2008, ISO 22000-2005 и GMP.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook