НИКСЕН ООД

39 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Никсен ООД предлага и създава висококачествени и чисти хранителни добавки. Благосъстоянието и здравето на хората са преоритет в работата ни, което изисква създаване и предлагане на висококачествени хранителни добавки.

През последните месеци действията на Никсен ООД са насочени върху превръщането на продуктите си в много по-естетични, биологично чисти и достъпни за клиента. Компанията съсредоточава своите усилия върху устойчивостта и чистотата на съставките, които се влагат. Не се използват ГМО съставки и акцентът се поставя върху възползване от бионаличноста, биотрансформацията и взаимодействието между съставките, за създаване на най-добри комбинации, не са просто "добавки". Капсулите не съдържат глутен и са подходящи за вегани и вегетарианци.

В производствената база на фирмата се извършват всички операции - от производство до брандиране. Добавките се произвеждат във фармацевтично чисти помещения, като се спазва GMP (Good Manufacturing Practice), които осигуряват правилно протичане на всеки етап на процеса на производство, като гарантират високо качество на крайния продукт. Никсен ООД има строги изисквания за контрол на качеството и извършва редица проверки по производствената линия, за да гарантира пълно съответствие с приетите стандарти и продуктовата спецификация.
За всяка партида документите се съхраняват, а продуктите се пускат на пазара след строги проверки за качество.

Във фирмата работят екип от специалисти, които успешно създават формули в над 50 висококачествени продукта. Много холистични лекари са убедени в качеството на хранителните добавки и ги препоръчват.
На пазара са успешно наложени три търговски марки: "Дрогерии Столетник", "NikSen" и "Хербс Екстракт". Продуктите, които предлагат гарантират високо качество на достъпни цени.

Държава: България

Източник на информация и снимки: https://www.niksen.bg

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook