Чорапи и чорапогащници при разширени вени (за жени)

260 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

Чорапите и чорапогащите при разширени вени са изключително еластични. Те успешно регулират кръвообращението, чрез компресията, която осъществяват. Така предотвратяват осигуряват оптимално налягане в различните части на крака и предпазват от емболия.

Чорапите и чорапогащите при разширени вени се предлагат в различни размери и прилягат идеално по крака. Изработени са от мек и въздухопропусклив плат. Подходящи са дори за хора с много чувствителна кожа.

Чорапите и чорапогащите могат да се използват при разширени вени, които са в следствие на операции, бременност, застоял начин на живот или заболявания.

Предлагаме и чорапи при разширени вени до бедрото. Те са с отворени пръсти, подобряват кръвообращението и осигуряват много добра компресия. Чорапите не се свличат, а прилепват идеално към крака. Подходящи са както за мъже, така и за жени.

При нас ще откриете и специални чорапи за диабетици. Те имат антимикробни свойства, за да предпазват инфектирането на рани, които понякога се появяват по краката на диабетиците. Те намаляват потенето, облекчават отоците и разширените вени.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook