Колани след раждане и бельо за бременни

29 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Коланите след раждане и бельото за бременни са изключително важни за здравето и комфорта на жената.

Тук ще откриете колани и корсети, които поддържат мускулите в коремната област. Те са създадени от еластична и безшевна материя. Някои модели има и сребърни нишки, които предпазват бебето от вредните електромагнитни вълни.

Коланите след раждане са антибактериални. Те подкрепят мускулите, без да ги притискат и да създават дискомфорт. Предлагаме корсети и колани за преди и след раждане.

Бельото за бременни е по-специално, за да осигури защита за майката. Предлагаме бикини, които не притискат нарастващото коремче. Те са еластични и изработени от дишаща материя. Не предизвикват алергии и предпазват интимната област от инфекции. Някои видове бикини са за еднократна употреба и се използват след раждане.

Сутиените за кърмачки са удобни, изработени от деликатен и мек памук. Те не дразнят чувствителните зърна. Чашките му се отварят бързо и лесно, благодарение на закопчаването с клипс. Така няма да се налага да се събличате, за да кърмите. Сутиените за кърмачки подкрепят гърдите и затова могат да се носят и по време на бременност.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook