Четки за зъби (за бебето и детето)

155 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

Четките за зъби са основното средство за поддържане на добра устна хигиена. Те служат за премахване на остатъците от храна от зъбите и венците, като по този начин предотвратяват развитието на кариеси и натрупването на плака.

За да бъде максимално ефективна, четката за зъби трябва да отговаря за индивидуалните ви нужди. При нас ще откриете детски четки за зъби, дори чесалки за бебета, които са специално създадени за уязвимите детски зъби.

Електрическите четки за зъби предлагат по-добро почистване от механичните. Те могат да почистват труднодостъпни места, включително венците и езика. Към тях ще откриете и резервни глави, които е добре да се сменят на всеки 3-4 месеца.

Интердентални четки за зъби осигуряват прецизно почистване на междузъбното пространство. Те са специално предназначени за хора с брекети, скоби и импланти.

От стандартните четки за зъби предлагаме с меки, средни и твърди влакна (софт, медиум и хард), които осигуряват различна степен на почистване и защита. Някои от тях са с огъващите се глави, което позволява достигането на всяка част от устната кухина.

Каквато и четка да изберете, тя трябва да се почиства и сменя редовно, за да бъдат зъбите ви винаги в отлично състояние!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook