Хирургически консумативи

7 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Предлагаме широк набор от хирургически консумативи.

При нас ще откриете:

- Антимикробно инцизионно фолио – то намалява риска от развитието на инфекции на оперативното поле. Има свойството да задържа патогенните микроорганизми и да предотврати тяхното разпространение по време на хирургични процедури. Едно от основните му предимства е здравото му залепване към кожата, намалявайки риска от замърсяване на обработваната зона.

- Дезинфекциращи спрейове – подходящи за бърза дезинфекция на медицински и стоматологични инструменти, техника и оборудване.

- Медицински ръкавици от нитрил – за еднократна употреба. Характеризират се с издръжливост, високо ниво на сигурност и хигиена, осигуряват надежда защита от инфекции и не съдържат латекс.

- Тампони за нос – те са стерилни, гъвкави, не се разтварят във вода и могат да се прилагат към кървяща повърхност.

- Желатинова гъба - стерилна, гъвкава, водонеразтворима, предназначена за хемостатична употреба върху кървяща повърхност. Тя може да се използва при много и различни хирургични процедури, като контролира капилярното, венозното или артериалното кървене. Резорбира се напълно в рамките на 3-4 седмици.

- Хирургично платно – има отлична поносимост и е изключително гъвкаво. Подходящо е за пластика на ингвинални хернии и евентрации.

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook