Тонирани бази за лице

184 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тониращите бази за лице ще ви помогнат да постигнете равномерен и естествен тен на лицето. Те успешно прикриват пъпки, черни точки, белези от акне, пигметни петна, тъмни кръгове и зачервявания.

При нас ще откриете коректори и стикове, които могат да се прилагат само върху засегната от несъвършенства зона. Нанасят се бързо и лесно и се сливат с тена на кожата.

Тониращите кремове се нанасят върху цялото лице. Те са с лека формула, която създава максимално натурален вид на кожата. Някои от тях са със слънцезащитен фактор и имат хидратиращи свойства.

Същото можем да кажем и за фон дьо тените, само че те предлагат малко по-плътно покритие. Някои от тях са специално разработени за проблемна кожа, склонна към омазняване. Те не само прикриват несъвършенствата, но и се борят с тях.

Пудрите за лице могат да се използват след тониращите продукти. Помагат им да се задържат върху лицето за по-дълго време. Създават матов завършек. Тук ще откриете и крем-пудри за лице с текстура наподобяваща много лек фон дьо тен. Могат да се използват самостоятелно, директно върху хидратиращия крем или основата за грим.

За завършек на цялата визия и придаване и възвръщане на естествения цвят на лицето, можете да използвате малко руж върху скулите. Той се нанася лесно с четка. Само малко количество е необходимо да постигнете желания ефект.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook