Репеленти срещу мухи, комари и летящи насекоми (за жени)

54 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 Мухите и комарите са сред най-досадните насекоми, които освен всичко останала могат да разнасят и различни зарази. За да се отървете от тях, можете да използвате репеленти срещу мухи, комари и летящи насекоми.

Електрическите изпарители с таблетки са много подходящи за дома. Те действат дори на отворени врати и прозорци и при включено осветление. Включват се към електрическата мрежа и активното вещество започва да се изпарява от топлината, която затопленото устройство излъчва.

Спиралите срещу мухи, комари и други насекоми са подходящи за използване на открити пространства. След запалване те започва да тлеят. Пушекът им има репелентно действие, което прогонва вредителите.

Ако искате да предпазите кожата си от ухапвания от комари и други насекоми, можете да използвате пяна или спрей. Те се впръскват директно върху кожата. Не дразнят, не изсушават и не предизвикват алергии.

Едни от най-ефикасните елементи срещу мухи, комари и летящи насекоми са спрейовете. Те са готови за употреба. Можете да ги използвате във всички битови помещения, както и в търговски обекти.

При нас ще откриете още ламинирани таблетки, изпарител с течност, репелентен гел и лепенки, които ще ви помогнат в борбата с мухите, комарите и летящите насекоми.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook