Репеленти срещу молци (за мъже)

7 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

В дома най-често се срещат два вида молци – тези, които нападат хранителните продукти и други, които се хранят с текстилни тъкани.

Те най-често обитават шкафове, гардероби и други тъмни места, които не отваряме много често. За да се отървете от вредителите, можете да използвате репеленти срещу молци.

Някои от тях са под формата на примамки, които най-често се слагат в гардероба, шкафовете или чекмеджетата. Спрейовете срещу молци действат веднага след приложение. Добре е да оставите пространството, което сте напръскали затворено според указанията и след това да проветрите добре.

За борба с молците можете да използвате ленти-капани, които привличат мъжките и по този начин ограничават възможността на женските да се размножават. Поставяйте лентите в шкафове, килери или други места, на които съхранявате хранителни продукти.

За да предпазите дрехите си, използвайте ароматизатори с натурален екстракт, които отблъскват молците.

Друг вид репелент срещу молци е спреят. Той се впръсква директно върху стени, дървени и ламаринени плоскости или върху дрехите. Оставете препарата да подейства според указаното време и след това добре проветрете помещението.

Спазвайте инструкциите за употреба, за да гарантирате безопасността си.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook