Репеленти за домашна и професионална употреба (за бебето и детето)

29 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

За да се справите с различни вредители, изберете репеленти за домашна и професионална употреба.

Тук ще откриете репеленти срещу акари, които убиват не само зрелите индивиди, но и ларвите и яйцата. Изберете репеленти срещу акари под формата на спрей, за да можете по-лесно да обработите матраци, дюшеци, спално бельо и други местообитания на тези вредители.

Репелентите срещу змии са подходящи за открити пространства. Те само прогонват влечугите, без да им причиняват вреда. Предлагат се под формат на спрей и гранули. Някои от тях са с натурални аромати, които са непоносими за змиите.

За да защитите двора или градината от кучета, котки и къртици, разгледайте репелентите в този раздел. Те само прогонват вредителите, без да застрашават живота им. Изберете спрей, гел, водоразтворим прах или шипове.

Мишките са често срещани вредители в дома, в търговски обекти, складове и други. Те са опасни, тъй като разнасят болести и зарази. За да се справите с тези гризачи, е най-добре да използвате отрова за мишки. Тя се поставя на местата, през които мишките преминават най-често – дупки, пукнатини, канализация, покрай стените, зад уредите и мебелите. Изберете отрова на гранули или спрей.

Молците, които най-често се срещат в дома, са тези, които нападат хранителните продукти или текстила. За да се справите с тях, изберете репеленти срещу молци. Можете да поставяте примамките и лентите-капани в шкафовете и гардеробите. Другия вариант е да напръскате със спрей или да поставите ароматизатори, които прогонват молците.

При нас ще откриете още репеленти мравки, хлебарки и пълзящи насекоми. Това са ленти, спрейове, капсули, пудри, които гарантирано се справят с вредителите.

За да се отървете от досадните мухи, комари и други летящи насекоми, можете да използвате: електрически изпарители, ламинирани таблети, репелент гел, спрей, пяна или лепенки.

За прогонване на различни видове птици, можете да използвате ароматни спрейове или водоразтворим прах. Тези видове репеленти не са опасни за здравето и живота на птиците, а играят ролята на бариера, през която те не могат да преминават.

При използването на каквито и да е репеленти спазвайте стриктно указанията за употреба, за да гарантирате вашата безопасност и ефективността на продукта.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook