Перилни и почистващи препарати (за бебето и детето)

51 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

За да поддържате отлична хигиена в дома си, изберете някои от перилните и почистващи препарат от този раздел. Предлагаме:

Омекотители – те правят тъканите по-меки и приятни на допир, намаляват статичното електричество, удължава живота на тъканите и ги ароматизира с деликатен аромат.

Почистващи препарати – тук ще откриете различни препарати, с които можете да почистите целия дом. Сред тях са: обезмаслители, препарати за баня, за стъклени и керамични повърхности, против мухъл и плесен, срещу петна, за изкуствена кожа, за текстил и много други.

Прахове за пране – предлагаме както био прахове, така и натурални течни перилни препарати. За да се преборите с петната, можете да използвате сапун против петна. За да съхраните бялото и черното пране, или за да избегнете оцветяване и посивяване, можете да използвате кърпички, които се поставят в директно пералнята.

Препарати за съдове – те ефективно отстраняват замърсяванията, засъхналата храна и мазнините. Предлагаме и препарати, които са специално създадени за почистване на бебешки стоки, шишета, залъгалки и други.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook