Медицински изделия при мазоли и брадавици (за жени)

13 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

Мазолите са широко разпространени кожни несъвършенства, които засягат главно стъпалата. Удебеляването на кожата се получава вследствие на постоянното напрежение, на което са подложени те.

Носенето на тесните обувки, токчетата, прекомерното ходене, теглото на тялото и триенето, което се получава при движение, са сериозни предпоставки за появата на мазоли. Най-предразположени към образуването им са хората, които имат проблеми с кръвообращението.

Мазолите по стъпалата могат да бъдат много болезнени, да са причина за разранявания, да попречат на правилното стъпване и да нарушат стойката на човека.

Тук ще откриете най-ефикасните продукти за премахване на мазоли. Повече от тях са на основата на хидроколоид и салицилова киселина. Те подпомагат по-бързото излющване и възстановяване на кожата, като й придават мекота и еластичност. Освен това я хидратират в дълбочина. Имат антибактериално и антигъбичното действие.

Брадавиците са кожни израстъци, които се появяват в следствие на заразяване с човешки папиломавирус. Обикновено са безобидни, но често се оказват много упорити и могат да причинят силна болка, особено ако се намират по стъпалата.

Най-често срещани са брадавиците по ръцете и краката. Те се появяват при деца и младежи и отшумяват с времето. Най-голямо внимание, и консултация с лекар, изискват брадавиците по лицето и гениталиите.

При нас ще откриете различни висококачествени продукти против брадавици. Те премахват вируса като предизвикват излющване на грапавата кожа на брадавицата. След това засегнатият участък се възстановява напълно.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook