Лекарства за настинка при възрастни (за жени)

101 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

Симптомите на настинката се развиват постепенно, в рамките на няколко дни. Характеризират се с леко повишаване на телесната температура, бистър секрет от носа и болки в гърлото. В някои случаи е възможно да се появи кашлица и главоболие.

За да се преборите с това състояние, използвайте лекарства за настинка при възрастни без рецепта. Можете да ги приемате още след появата на първите симптоми. Те успешно се борят с хремата, повишената температура, облекчават главоболието и гърлобола.

При нас ще откриете лекарства за настинка под формата на капсули, сиропи, спрейове, сашета, таблетки и други.

Таблетките, капсулите и сашетата най-често съдържат парацетамол, аспирин или ибупрофен в комбинация със съставки за хрема и запушен нос. Така те едновременно свалят температура и се борят с останалите симптоми на настинка. Най-често се приготвят под формата на топла напитка.

За до облекчите болките в гърлото, можете да използвате пастили за смучене или спрейове за гърло. И двете действат локално в устната кухина и фаринкса, като успешно се борят с болката и възпалението.

Настинката се характеризира с непрекъснато течащ нос, за да се справите с този симптом, можете да използвате спрейове или капки за нос. Те започват да действат веднага след поставяне и действието им продължава няколко часа.

Ако искате да се справите с настинката по естествен начин, предлагаме и хомеопатични лекарства. Те помагат на организма да пребори настинката, като активират оздравителните му сили. Хомеопатичните лекарства се предлагат под формата на таблетки и капки.

За да поддържате имунната си система здрава, приемайте антиоксидантни витамини, какъвто е витамин С.

Преди употреба на лекарствата за настинка при възрастни се консултирайте с вашия лекар или фармацевт.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook