Лекарства за лечение на функционални стомашно-чревни нарушения (за мъже)

10 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

В тази категория може да намерите лекарства по лекарско предписание за лечение на функционални стомашно-чревни нарушения.

Те се използват за състояния, при които е нарушена функцията на храносмилателната система, без да е налице конкретно заболяване. Най-често такива нарушения се изразяват със запек, тежест в стомаха или разстройство.

Типичен пример за функционално нарушение e синдромът на раздразненото дебело черво (IBS). Стомашно-чревните нарушения може да са свързани както с фактори като стрес и неправилно хранене, така и да са следствие от прием или злоупотреба с определени медикаменти. 

Много от продуктите в тази категория облекчават спазмите и регулират повишения чревен мотилитет. Медикаментите се предписват най-често при синдром на раздразненото дебело черво и при други стомашно-чревни оплаквания, които се характеризират с подуване, болка, спазми и повишена перисталтиката. Много от продуктите, освен че регулират чревната перисталтика, предотвратяват гаденето и повръщането. 

Лекарства за лечение на функционални стомашно-чревни нарушения са и продукти, които се предписват при забавено изпразване на стомаха. Този проблем се характеризира с подуване, тежест, болезнено усещане за натиск, загуба на апетит, гадене. Ако не бъде проведено лечение, това може до развитие на язвена болест.

Медикаментите в тази категория са предназначени за възрастни и се приемат само след консултация с лекар.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook