Лекарства при гъбички

31 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В тази категория може да откриете различни видове лекарства при гъбички без рецепта. Те се предлагат под формата на: разтвори, кремове, гелове, спрейове, лакове за нокти и други.

Лечебните лакове за нокти са специално създадени за премахване на гъбични инфекции. Активните им вещества проникват през плочката на нокътя и започват да действат в дълбочина.

Оралните гелове се използват за лечение на гъбични инфекции в устата и гърлото. Най-добре е те да се приемат след хранене. Необходимо е да се задържат в устата, колкото се може по-дълго време. Подходящи са и за хора със зъбни протези.

Ако гъбичките са засегнали кожата на тялото, краката или ингвиналната област, можете да използва гелове или кремове. Те се справят с различни гъбични инфекции и имат противовъзпалително действие. Попиват бързо в кожата и започват да действат веднага. В тези случаи можете да използвате и разтвори против гъбички или спрейове.

Гъбичките могат да се появят и по скалпа, а за да се преборите с тях можете да използвате шампоани против гъбички. Те отстраняват симптомите като пърхот, лишеи и себореен дерматит. Могат да се използват и профилактично.

За борба с гъбичните инфекции предлагаме и хомеопатични лекарства, които помагат на организма сам да се справи с тях.

© 2007 - 2022 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook