Козметични тониращи бази (за жени)

252 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

Искате красив и равномерен тен на кожата? Тогава можете да използвате козметични тониращи бази. При нас ще откриете тонизащи бази за лице и за тяло.

За да прикриете несъвършенствата по лицето си като: пъпки, черни точки, белези от акне, пигметни петна, тъмни кръгове и зачервявания, можете локално да използвате кремове и стикоте. Те се нанасят лесно, а някои от тях имат свойството на лекуват кожните раздразнения.

За цялостно покритие на лицето и изравняване на тена му, можете да използвате тониращи кремове, които са с по-лека текстура и фон дьо тен с по-плътно покритие. Те имат матов завършек, някои от тях да подходящи за мазна и акнеична кожа и успешно се борят с несъвършенствата.

За завършек на грима на лицето можете да използвате пудра, която да запечата продуктите, които се намират под нея, да абсорбира омазняването и окончателно да изравни тена. Предлагаме и крем-пудри, които могат да се нанасят самостоятелно, директно върху хидратиращия крем или основата за грим. За да върнете естествения цвят на лицето и гримът ви да изглежда по-натурално, можете да използвате руж.

Тониращите бази за тяло ще ви помогнат да се сдобиете с красив и равномерен тен. Те могат да се използват както самостоятелно, без излагане на слънце или солариум или преди тях, за да подсилите ефекта на слънчевия загар.

Предлагаме автобронзантни лосиони и спрейове, които имат висок слънцезащитен фактор, не изсушават кожата и нанесени правилно, осигуряват прекрасен равномерен тен на цялото тяло.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook