Интериор за дома (за мъже)

245 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

За да направите дома си по-уютен, можете да използване някои от продуктите за интериор в този раздел.

При нас ще откриете билкови възглавници с аромат на мащерка, лавандула и валериана. Те се поставят близо до главата, докато спите и постепенно освобождават успокояващ аромат. Възглавниците могат да се използват при безсъние и нервно напрежение. Предлагаме и възглавници от мемори пяна, които са специално създадени за бебета. Те са хипоалергенни, дишащи и изключително меки.

За да освежите въздуха в дома си, можете да използвате дифузор. Той овлажнява въздуха и може да излъчва приятен аромат. Поставете предпочитано етерично масло в контейнера на уреда, заредете го с вода и се насладете да прекрасно ухание. Дифузорът превръща водата в пара и я разпръсква нежно. Някои модели излъчват меки светлини във всички цветове на дъгата.

Тук ще откриете и различни видове лампи – керамични арома лампи, лампи в комбинация с освежител за въздух, както и лампи за светотерапия. Тяхното излъчване наподобява слънчева светлина. Подходящи са през по-студените сезони, когато няма достатъчно слънце. Помагат на тялото да възвърне тонуса си.

Свещи за дома – те могат да направят всяко помещение по-уютно с меката си светлина и приятен аромат. Тук ще откриете свещи с различни форми, цветове и ухания, включително свещи с поставки, свещи с цифри за рожден ден и свещи за бита.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook