Бебешки пелени

114 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете различни видове и размери бебешки пелени, благодарение на които детето ви винаги ще бъде сухо и защитено.

Ще откриете и пелени, подходящи за различни етапи от растежа и развитието на вашето дете, включително и такива за недоносени бебета до 2,5 кг.

Всички те имат супер абсорбиращи свойства, благодарение на гела, който се съдържа в сърцевината им. Той задържа течността до 12 часа, така детето ви може да се движи, да играе и да спи спокойно.

Бебешките пелени имат изключително мек и нежен горен слой, който позволява на кожата да диша, не я запарва и не предизвиква зачервявания и раздразнения. Пелените, които ще откриете тук, имат каналчета за по-добро абсорбиране и разпределяне на течността, както и такива за вентилация на въздуха. Някои от тях имат и индикатор за влага, който показва кога е дошло времето за смяна на пелената.

При нас ще откриете още бебешки пелени за плуване, които могат да се използват в басейн или в морето. Те не се раздуват във водата и осигуряват защита от протичане.

Пелени-гащите са подходящи за децата, които вече ходят сами и са много активни. Обличат се като обикновено бельо и се свалят чрез разкъсване на еластичните ленти. Те са изключително абсорбиращи и нежни към деликатната бебешка кожа.

За надежда защита изберете бебешки пелени, според нуждите на вашето дете!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook