Апарати и уреди за диагностика и пресотерапия (за бебето и детето)

4 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

 

Тук ще откриете различни видове апарати и уреди за диагностика и пресотерапия.

Към апаратите за диагностика в тази категория спадат различни пулсомери, оксиметри, апарати за диагностика на кожа, анализатори на съня, апарати за ЕКГ, поносимост към храни, ирисова диагностика, фетални доплери и други.

В категорията може да намерите и различни модели апарати за пресотрерапия, както и тясно специализирани апарати за различни параметри, свързани със здравето.

Тук може да отриете апарати, с които се измерва поносимостта на организма към различни храни. Така може да се определи кои са вредни и кои полезни за конкретния човек. Най-често такъв тип апарати се използва за сваляне на излишните килограми и подобряване на цялостното здравословно състояние.

Ако искате да разберете какъв е типът на вашата кожа, можете да използвате апарат, който й прави анализ и представя 3D изображение на кожата. Програмата дава и препоръки как най-правилно да се третира съответната кожа.

Апаратът за измерване на кожни гънки измерва нивото на телесните мазнини. Най-често се използва по време на режим за отслабване. Подходящ е както за домашна употреба, така и в спортни зали.

Ако имате нужда да получите пълна информация за здравословното състояние на вашия организъм, можете да разчитате на квантовите анализатори. Те отчитат над 170 здравни показатели в рамките на една минута и дават информация за 26 органи и системи.

Предлагаме часовници и уреди за измерване качеството на съня и пулса. В раздела ще откриете и уреди за електродиаграма, подходящи за хора със сърдечно-съдови проблеми, диабет, висок холестерол, високо кръвно налягане, наднормено тегло и други.

Имаме и уреди за измерване нивото на кислород в кръвта и сърдечния пулс, както и преносим фетален доплер, който открива сърдечната честота на плода.

Тук ще откриете и апарати за пресотерапия, които се използват като допълващо или първично лечение на лимфедем, венозни застойни язви, венозна недостатъчност и оток на крайниците. Пресотерапията е детоксикиращ метод, който помага на тялото да се освободи от токсините чрез лимфен дренаж. Някои от апаратите са подходящи за домашна употреба, а други са професионални.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook