УРИНАЛ АКУТ табл. * 10 ВАЛМАРК

Арт. #30013987
17.10 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
2.7, 38 гласа
Виж всички Хранителни добавки ›Виж всички от WALMARK ›

Urinal Akut

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

 

 

Уважаеми клиенти,

благодарим Ви за доверието е избора на висококачествения продукт Уринал Акут.

Уринал Акут е първият продукт на българския пазар, който съдържа Hi-PAC, специална патентована субстанция, получена чрез революционна технология за обработване на червените боровинки. Уринал Акут съдържа гарантирано количеството РАС* (проантоцианидини), които определят ефекта на продукта. Максимално концентрираната форма на активните субстанции осигурява бърз ефект при внезапен и силен уринарен дискомфорт. Облекчава неприятните симптоми и оказва благотворно действие върху здравословното състояние на уринарния тракт. Количеството Hi-PAC" в дневната доза отговаря приблизително на 144дчервени боровинки!

 

Какво представляват възпаленията на уринарния тракт?

Възпаленията на уринарния тракт са едни от най-честите здравословни проблеми, особено при жените. Всяка пета жена страда от подобен проблем, а при 25% от жените той се повтаря. 80 - 90% от възпаленията се причиняват от бактерията Escherichia coli. Патогенните бактерии проникват през уретрата и се прикрепват по стените на пикочните пътища. Нелекувани възпаления често са причина за хронични проблеми на уринарния тракт, а в последствие водят и до бъбречни заболявания.

 

Изключителният ефект на Уринал Акут се дължи на:

1. Дневната доза от 36 mg проантоцианидини, количество с научно доказан ефект - намаляват прикрепването на бактериите върху стените на пикочния мехур и уретрата
2. Нова активна субстанция Hi-PACTM, гаранция за максимален ефект

3. Специално отглеждана за целта червена боровинка

4. Удобна дозировка дори при остър уринарен дискомфорт

 

Предимства на Уринал Акут:

1. Уникална активна субстанция Hi-PAC Уринал Акут таблетки съдържа напълно нова активна субстанция Hi-PAC - висококонцентриран екстракт от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) с благотворен ефект при внезапен и силен уринарен дискомфорт.

Суровина за получаване на субстанцията Hi-PACTM е специално отглеждан в САЩ сорт червени боровинки, с най-високата концентрация на ефективни субстанции (РАС - проантоцианидини). Уникалната технология на обработване на плодовете и получаване на субстанцията, гарантира точно определено стандартизирано количество РАС в Уринал Акут.

 

2. Безопасност

Голямо предимство на Уринал Акут е възможността продуктът да се приема дори по време на бременност и кърмене, естествено след консултация с лекар. Уринал Акут съдържа само естествени субстанции и не притежава неблагоприятни странични ефекти.

 

3. Качествен изходен материал и производство

Високото качество и ефективността на продукта се гарантират от:

• Патентована субстанция, получена по специална технология

• Престижен доставчик на изходната суровина

• GRAS статус - гаранция за безопасността на продукта

• He GM0-не е генетично модифициран

• Фармацевтично качество (производство според изискванията за лекарствени средства - GMP стандарт)

 

Предупреждение:

При остри състояния, с повишена температура е необходима консултация с лекар! Уринал Акут може да се използва успоредно с назначено антибиотично лечение.

 

Дозировка:

2 таблетки дневно. Може да се приемат едновременно или_по 1 таблетка сутрин и 1 таблетка вечер.


ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С УРИНАЛ АКУТ табл. * 10 ВАЛМАРК

КОМЕНТАРИ КЪМ УРИНАЛ АКУТ табл. * 10 ВАЛМАРК

УРИНАЛ АКУТ табл. * 10 ВАЛМАРК Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаСерияЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаФармакологични групи (Активни съставки):НовиниЛюбопитно