Начало Е-Аптека Лекарства С рецепта BOEHRINGER I МИКАРДИС ПЛЮС табл. 80 мг. / 12.5 мг. * 28 Коментари

Коментари за МИКАРДИС ПЛЮС табл. 80 мг. / 12.5 мг. * 28

Коментари за МИКАРДИС ПЛЮС табл. 80 мг. / 12.5 мг. * 28

Ако желаете да получите информация, цена и опция за закупуване на продукта натиснете тук.

VНапиши коментар 29 коментара
 1. 29.
  вакатя тоше  моя съпруг пие това лекарство-микардис плюс 80 мг от 3 г.Доволен е. а и е по здравната каса.Има го по аптеките-така че не е трудно да го намерите.
 2. 28.
  Стоянка Кънева 

  Нищо подобно-вече се изписва по каса и то на много хубава цена.

 3. 27.
  Админ  Микардис няма такова странично действие,за разлика от Микардис Плюс.
 4. 26.
  адам 

  Според анализите, които открих в нет-а се оказва, че Микардисът е от групата на най-съвременните и най-сполучливи лекарства за високо кръвно налягане- АРБ-групата (ангиотензивни блокери). \"Микардис+\" пък, е съчетан с най-сполучливите диуретици- тиазидните. Проблемът е, че като че точно те водят до, цитирам:\" еректилна дисфункция и импот.\". Вярно, пише че засяга 1 до 10 % от хората, но нима това е малко? И това го пише с едни ситни букви на един \"чаршаф\" от 30 на 50см. В НЕТ-а за двете лекарства е дадена листовката на обикновения Микардис! Аз искам да помоля администрацията на сайта да отговори ясно: дали такъв ефект има и самият Микардис. Защото ако не, то той добре се съчетава с РАВЕЛ-а диуретик за чудо и приказ. Иначе Микардис-плюсът е железен, според израза на тинейджърите. Регулира кръвното отлично. Дори под 120-80. И за две години... ти го омеква, когато е най-хубаво... . Впрочем, от познавателна гледна точка ще е интересно да се знае като как действа Микардис+ и на женското либидо.Та нали кръвоснабдяването и динамиката на кръвното налягане на клитора е същото каквото е на пениса.

 5. 25.
  Таня  От извесно време една приятелка ми каза за много рекламираното Омега 3 като някаква добавка от рода витамини -било много хубаво за сърцето ,Чудя се дали това е безобидно или трябва с предписание от лекар,Ако някой го е вземал моля да ми сподели дали има ефект или е само реклама,
 6. 24.
  Админ  Таня - Консултирайте се с кардиолог.
 7. 23.
  Таня  Пия микардис плюс 80/25 от една седмица но не се чуствам добре,Много ми е замотана главата ,много ме болят краката -като че ли имам мускулна треска ,Не знам дали това ще премине като свикне организма ми с него,Сутрин ми пада кръвното а вечер се вдига - много не ми е комфортно,дали е от лекарството или от друго нещо?
 8. 22.
  Цони  пия го от три години и съм много доволна
 9. 21.
  admin  консултирайте се с лекуващия ви лекар- той може да коригира дозата
 10. 20.
  коци`  може ли да се приема през ден. кръвното много ми падна

FACEBOOK КОМЕНТАРИ КЪМ МИКАРДИС ПЛЮС табл. 80 мг. / 12.5 мг. * 28

КОМЕНТАРИ ОТ ФОРУМА КЪМ МИКАРДИС ПЛЮС табл. 80 мг. / 12.5 мг. * 28

framar.bg: Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "МИКАРДИС ПЛЮС табл. 80 мг. / 12.5 мг. * 28"