Начало Е-Аптека Хранителни добавки Пробиотици и храносмилане Храносмилане DOCTOR NATURE ГАСТРО КОМПЛЕКС капсули * 60 DR. NATURE

ГАСТРО КОМПЛЕКС капсули * 60 DR. NATURE

Арт. #30072091
44.80 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от DOCTOR NATURE ›Виж всички Хранителни добавки за храносмилане ›

ГАСТРО КОМПЛЕКС капсули * 60 DR. NATURE

Предназначение: Повлиява отлично функциите на храносмилателната система.

Характеристики: Уникална комбинация от екстрактите на 6 вида витални гъби, комбинирани в оптимално съотношение за подпомагане функцията на стомашно-чревния тракт.

  • Херициум (Hericium erinaceus) - Активните компоненти на екстракта от гъбата са наречени еринацини (erinacines). Те съдействат за нормално функциониране на невроните. Еринацините имат ниско молекулярно тегло, благодарение на което преминават през кръвно-мозъчната бариера. Това ще рече, че те лесно достигат до централната нервна система. Екстрактът от гъбата съдейства за поддържане работата на храносмилателната система и черния дроб.
  • Кориолус (Coriolus versicolor) - В Страната на изгряващото слънце тази гъба е наречена "каваратаке" (крайречна гъба), в Китай - "Юн жи" (облачна гъба), а в англо-говорящите страни - "пуешка опашка". В Япония от столетия се ползвала за поддържане здравето на човека. От кориолус се извличат компонентите "кристин" и "криспин". Тези съединения изпълняват роля на имуномодулатори. Гъбеният екстракт подпомага осъществяването на функциите на белия и черния дроб.
  • Копринус (Coprinus comatus) - В Германия гъбата се нарича "мастиларка". Печели този псевдоним заради начина, по който старите гъби се разпадат, отделяйки субстанция, гъста и лепкава като мастило. Тя е изключително ботата на минерални съединения и витамини от група В. Копринус е сред малкото представители на гъбите, които изобилстват от витамин С. Допринася за оптималните функции на задстомашната жлеза и поддържане на нормалните стойности на глюкозата в кръвта.
  • Рейши (Ganoderma lucidum) - Дървесната гъба е лечебна суровина, използвана широко в Традиционната китайска медицина. Позната е като "божествена гъба на дълголетието" и се признава за продукт, възстановяващ енергията и силата на тялото. Гъбите Рейши са богати на полизахарида ланостан. Той въздейства отлично на имунната система. Продължителният прием на гъбения екстракт облекчава работата на хепатоцитите. Рейши има адаптогенен ефект при хората, приемащи екстракта, който подпомага и функциите на дихателната система.
  • Шийтаке - Сред основните средства за подобряване имунните функции на организма. Гъбата е давана на японския император и придворните му. Съдържа полизахарида лентинан. Екстрактът от Шийтаке се прилага за поддържане нормалните нива на холестерол и липиди в кръвта. Допринася за оптимално здраве на сърдечно съдовата и имунната система.
  • Агарикус (Agaricus blazei) - Гъба, богата на минерали, витамини и полизахариди (преди всичко - на бета глюкани). Тези вещества също подпомагат функциите на имунната система.

Съставки: екстракт от херициум (Hericium erinaceus), желатин, екстракт от кориолус (Coriolus versicolor), екстракт от копринус (Coprlnus comatus), екстракт от рейши (Ganoderma lucidum), екстракт от шийтаке (Lentinula edodes), екстракт от агарикус блазей (Agaricus blazei), антислепващи агенти (микрокристална целулоза, магнезиев стеарат).

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули от хранителната добавка по 2 пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За да постигнете максимални резултати, използвайте хранителната добавка не по-малко от 2 месеца, а след това може да направите почивка.

Внимание: Не се препоръчва да се приема от деца, бременни и кърмещи жени. Да се съхранява на място, без достъп от деца! Не надвишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е медикамент! Не може и не бива да замества разнообразния начин на хранене!

Опаковка: 60 желатинови капсули по 555 mg.

Производител: DOCTOR NATURE.

Аналози на ГАСТРО КОМПЛЕКС капсули * 60 DR. NATURE

КОМЕНТАРИ КЪМ ГАСТРО КОМПЛЕКС капсули * 60 DR. NATURE

ГАСТРО КОМПЛЕКС капсули * 60 DR. NATURE Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияАлт. медицинаЗдравни съветиХрани и ястияНовиниЛюбопитноИзследванияСпортСнимкиПатологияЛайфстайлХранене при...ИнтервютаРецептиИсторияСъставкиДиетиНормативни актовеСпециалистиКлинични пътекиПсихологияПроизводителиОрганизацииТестовеВидеоЗдравни проблемиЗаведенияСимптомиСоциални грижиЕ-тата в хранитеМикробиологияОткрития