Начало Е-Аптека Хранителни добавки Дихателна система Горни дихателни пътища US PHARMACIA ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС сироп 120 мл

ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС сироп 120 мл

Арт. #30071772

ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС сироп 120 мл

Хранителна добавка под формата на сироп със захар.
Подходяща за деца на възраст над 3 години.

PELAVO GRIPACTIVE съчетава природни съставки с най-новите познания в областта на медицината, благодарение на прогресивните методи на екстракция и съвременните технологии.

Pelavo Gripactive Комплекс съдържа екстракт от Африкански пеларгониум, който по естествен начин укрепва функциите на горните дихателни пътища, включително бронхите и синусите. Притежава силно имуностимулиращо действие.

Pelavo Gripactive Комплекс съдържа:

  • стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум - влияе благоприятно на дихателната система.
  • екстракт от липа и витамин С - допринасят за поддържане на нормална телесна температура.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА СТАНДАРТИЗИРАНИЯ ЕКСТРАКТ? 
Екстрактът от корен на Африкански пеларгониум е богат на редица биоактивни вещества, принадлежащи към кумариновата група, кумаринови гликозиди, фенолни киселини, флавоноиди, проантоцианидини и мастни киселини. Съдържанието на отделните компоненти в екстракта може да варира - в зависимост от метеорологичните условия в плантациите с насаждения от растението. Следователно стандартизацията е изключително важна, тъй като гарантира, че съдържанието на веществото, отговорно за ефикасността на продукта, е еднакво във всяка производствена партида. Pelavo Gripactive Комплекс съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум.

Действие, потвърдено в проучвания
Действието на екстракта от корен на Африкански пеларгониум (Рelargonium sidoides) е потвърдено в редица клинични проучвания, включващи 13 000 души, в това число 3900 деца. Те потвърждават благотворния ефект на екстракта върху дихателните пътища.

Висока степен на сигурност
Клиничните проучвания потвърждават поносимостта и безопасността на Африканския пеларгониум (Pelargonium sidoides) при деца. Строго контролираният и наблюдаван производствен процес гарантира най-високо качество на продукта Pelavo Gripactive Комплекс.

Кога да използвате:
Pelavo Gripactive Комплекс се препоръчва за подпомагане на имунната система и функциите на горните дихателни пътища, включително бронхите и синусите. Приема се до 2-3 дни след постигане на благоприятен ефект, но не повече от 14 дена.

Начин на приложение:

  • Деца над 3 години: 2,5 ml три пъти дневно.

За отмерване използвайте приложената мерителна капачка.

Състав:

Състав (препоръчителна дневна доза)
Количество в 7,5 ml
Екстракт от корен на Африкански пеларгониум (Pelargonium sidoides)10 mg
  • отговарящ на Витамин С
8,8 mg (33%*)
Екстракт от цвят на Липа (Tilia cordata Mill)30 mg

*% от препоръчителния дневен прием.

Помощни вещества: вода, пълнител: глицерин; захар; пчелен мед; консервант: калиев сорбат; вкус: малина.

Условия за съхранение:
Съхранявайте при стайна температура, в плътно затворена опаковка, далеч от пряка слънчева светлина, на място, недостъпно за малки деца. Разклатете преди употреба. Поради естествените съставки в продукта, може да се образува утайка.

Продуктът да се приема под лекарско наблюдение. Не е предназначен за парентерален прием. Продукт за деца над 3 години. Балансираната диета и здравословният начин на живот са важни за правилното функциониране на тялото.

Опаковка: 120 мл.

Производител: US Pharmacia Sp.z о.о., Полша.

Аналози на ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС сироп 120 мл

КОМЕНТАРИ КЪМ ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС сироп 120 мл

ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС сироп 120 мл Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):Здравни съветиАлт. медицинаЛюбопитноЛайфстайлНовиниХранене при...ТестовеСнимкиАнкетиХрани и ястияРецептиСпортМикробиологияЗдравни проблемиПрезентацииВидеоИсторияИзследванияПатологияЗаведенияКлинични пътекиДиетиОрганизацииСпециалистиНормативни актовеСоциални грижиИнтервютаПроизводителиОткрития