Начало Е-Аптека Хранителни добавки Пробиотици и храносмилане Пробиотици, пребиотици и синбиотици DHU-ARZNEIMITTEL АКТИВ ФЛОРА БЕЙБИ капки 5 мл.

АКТИВ ФЛОРА БЕЙБИ капки 5 мл.

Арт. #30070294

АКТИВ ФЛОРА БЕЙБИ капки 5 мл.

Актив Флора Бейби се използва за поддържане баланса на полезни бактерии в стомашно-чревния тракт. Хранителната добавка е подходяща за новородени, бебета, деца и възрастни. Може да се използва при преждевременно родени бебета и при новородени с ниско тегло. Съдържа живи култури на бактерията Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 c доказана в множество клинични проучвания безопасност.
Маслиновото масло се използва при олигоантигенна диета (диета за страдащи от алергии хора). Свойствата на мастните киселини в маслото са подобни на тези в майчиното мляко.

Състав: 
В 12 капки: 12 х 10 GFU Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103; пълнител; маслиново масло; антиоксидант; аскорбил палмитат.

Препоръчителна дневна доза:

  • Бебета и деца до 12-годишна възраст - 6 капки на ден по време на хранене.
  • Деца над 12 години и възрастни - 12 капки дневно.

Начин на употреба:
След изваждане от хладилника изчакайте няколко минути, докато продуктът достигне стайна температура. След това го разклатете, за да се получи хомогенна течност. Възможно е разтворът да е мътен. Капките могат да се приемат с храна или да се поставят директно в устата. Не смесвайте продукта с твърде горещи или твърде студени храни. В случай на антибиотична терапия може да приемате Актив Флора Бейби заедно с антибиотика. След приключване на лечението, с цел възстановяване на чревната микрофлора, е добре пробиотикът да се приема през следващите няколко седмици.

Допълнителна информация:
Актив Флора бейби не съдържа алергенни вещества като протеин на кравето мляко, лактоза и захароза. Няма и глутен.

Предупреждения и предпазни мерки:
Да не се използва в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките.

Важна информация:
Продуктът трябва да се приема след консултация със специалист. Не е предназначен за парентерална употреба.

Условия за съхранение:
Продуктът трябва да се съхранява при температура между 2 °С и 15 °С на сухо място, недостъпно за малки деца. Да се пази от светлина и влага. Да се използва до 30 дни от първото отваряне.

Внимание:
Не превишавайте дневната доза и не използвайте продукта като заместител на разнообразното хранене.

Опаковка: 5 мл.

Производител: KOMARKO, Полша.

Аналози на АКТИВ ФЛОРА БЕЙБИ капки 5 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ АКТИВ ФЛОРА БЕЙБИ капки 5 мл.

АКТИВ ФЛОРА БЕЙБИ капки 5 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛеченияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):ПроизводителиЗдравни съветиНовиниЛайфстайлАлт. медицинаЛюбопитноИсторияМикробиологияСпортТестовеНаучни публикацииДиетиХранене при...Клинични пътекиИзследванияСнимкиПсихологияСоциални грижиСимптомиНормативни актовеОрганизацииРецептиСпециалистиИнтервютаОткрития