Начало Е-Аптека Козметика Обезкосмяване Механично Кола маска REMOVE РЕМУУВ МУЛТИ ЕКШЪН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ И ЧЕРНИ ТОЧКИ 80 мл.

РЕМУУВ МУЛТИ ЕКШЪН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ И ЧЕРНИ ТОЧКИ 80 мл.

Арт. #30069487
9.20 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 2 гласа
Виж всички от REMOVE ›Виж всички Кола маска за обезкосмяване ›

РЕМУУВ МУЛТИ ЕКШЪН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ И ЧЕРНИ ТОЧКИ 80 мл.

Отстраняване на черни точки, косми от ушите, носа и лицето само с един продукт. Мулти екшън е специално разработен за премахването им. Може да го прилагате в Т-зоната, ушите и носа сами по един практичен и изключително лесен начин. Мулти екшън може да се затопля във всички видове фурни. Без усилие и без употребата на ленти почиства черните точки и премахва космите около устните и от лицето. Специално патентованата шпатула, която осигурява лесно прилагане в различните области, има три различни накрайника – за носа, за по-широки повърхности по лицето и за ушите. За по-хигиенична и удобна употреба в опаковката има 6 шпатули. Преди да използвате продукта, моля прочетете внимателно листовката.

Състав на ваксата: Glyceryl Rosinate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cera Alba, Microcrystalline Wax, Stearic Acid, Parfum, Cl 77891.

Състав на почистващите кърпички: Carthamus Tinctorius Seed Oil, Parfume, Coumarin, Alpha-Isometgyl Ionone.

Инструкции за употреба:

  • Т зона: За по-лесна употреба намажете дебело със затопления до гъстота на мед продукт със съответния накрайник върху черните точки и около носа. По същия начин нанесете върху черните точки и окосмяването между веждите, като започнете от костта на носа. След намазването изчакайте най-малко 30 секунди или максимум 60 докато се втвърди. Отделете продукта с нокти, като започнете от там, където сте свършили, докато можете да го подхванете с върха на пръстите си. Здраво дръжте отделения край, след което го дръпнете с рязко движение по посока, обратна на растежа на космите.
  • Около устните и брадичката: Нанесете продукта с удобна за намазване подобна на мед гъстота на дебел слой върху нежеланото окосмяване около устните по посока на растежа на косъма. Може да повторите същата процедура върху брадичката. Това приложение на Remove Multi Action е подходящо само за жени. Продуктът не трябва да се използва за отстраняване на мустаци при мъже. След намазването изчакайте най-малко 30 секунди или максимум 60 докато се втвърди. Отделете продукта с нокти, като започнете от там, където сте свършили, докато можете да го подхванете с върха на пръстите си. Здраво дръжте отделения край, след което го дръпнете с рязко движение по посока, обратна на растежа на космите.
  • Около скулите: Нанесете продукта с удобна за намазване медоподобна гъстота на дебел слой върху нежеланото окосмяване около скулите по посока на растежа на косъма. Това приложение на Remove Multi Action е подходящо само за мъже. На жени не се препоръчва да прилагат восък върху бузите си, ако не са го правили преди. След намазването изчакайте най-малко 30 секунди или максимум 60 докато се втвърди. Отделете продукта с нокти, като започнете от там, където сте свършили, докато можете да го подхванете с върха на пръстите си. Здраво дръжте отделения край, след което го дръпнете с рязко движение по посока, обратна на растежа на космите.
  • Ноздри: Преди да използвате продукта за отстраняване на косми в ноздрите, уверете се, че сте ги подсушили добре след измиването им със сапун и изплакването им с чиста вода. Може да залепите стикера с форма на мустачки от опаковката, за да предпазите горната част на устните. Преди да вкарате шпатулата в носа си, издърпайте надолу кожата под ноздрите. Топнете крайчеца на накрайника в продукта с медоподобна гъстота така, че главата и предпазната й бариера да се покрият. Вкарайте натопения връх в ноздрата, като бариерата трябва да остане навън. Оставете шпатулата в ноздрата най-малко 30 секунди, а най-много 60, докато продуктът хубаво се втвърди. Може да приложите восъка в двете ноздри едновременно. Втвърденият продукт ще залепи шпатулата за ноздрата. След това дръпнете рязко надолу, успоредно на кожата. Никога не прилагайте продукта в една и съща ноздра няколко пъти без почивка.
  • Уши: Преди да използвате восъка за отстраняване на косми от външното ухо, уверете се, че е добре подсушено след като сте го измили със сапун и сте го изплакнали с чиста вода. Потопете връхчето на шпатулата със знак „ухо“ в продукта с медоподобна гъстота така, че главата и предпазната бариера да се покрият. Вкарайте натопения връх във външното ухо. Оставете шпатулата в ухото най-малко 30 секунди, а най-много 60, докато продуктът хубаво се втвърди. Може да приложите восъка в двете уши едновременно. Втвърденият продукт ще залепи шпатулата за външното ухо. След това дръпнете рязко в перпендикулярна посока. Никога не прилагайте продукта в едно и също ухо няколко пъти без почивка. Съхранявайте го на място, недостъпно за деца.

Начин на приготвяне:
Ако предпочитате да затоплите продукта в обикновена фурна, поставете го и го загрейте до 100°С максимум. Опаковката може да издържи само такава температура. Препоръчваме ви да поставите пластмасовото бурканче в стъклена купа или чиния, за да предпазите ръцете си от изгаряне или разливане във фурната. Затоплете (без да надвишавате 100°С) за 10-12 минути, докато ваксата придобие медоподобна гъстота. Ако за това време тази консистенция не бъде постигната, продължете нагряването още 5 минути. Ако ваксата стане много течна, изчакайте да се сгъсти като мед. Ако предпочитате да затопляте продукта в микровълнова фурна, направете го за 3,5 минути на най-високата степен (600 w). Ако ваксата не достигне медоподобна гъстота, изчакайте още 20 секунди. НЕ ЗАТОПЛЯЙТЕ ВАКСАТА ПОВЕЧЕ ОТ 54°С. Когато искате повторно да използвате продукт, който е останал до половината или по-малко, не надвишавайте време за загряване повече от 2 минути в микровълновата фурна. Ако предпочитате да затоплите ваксата във вряща вода, оставете я затворена, уверете се, че нивото на водата не надвишава капачката и загрявайте 15 минути. Ако не е достигната желаната гъстота, изчакайте още 5 минути. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ БУРКАНЧЕТО Е ЗАТВОРЕНО ПРИ ВСЕКИ ОТ ИЗБРАНИТЕ МЕТОДИ НА ЗАТОПЛЯНЕ И ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ РЪКАВИЦИ, ДОКАТО ДЪРЖИТЕ ГОРЕЩИЯ ПРОДУКТ.

Шпатула:
В опаковката има 6 бр. шпатули с 3 различни накрайника. Конично заостреният връх е предназначен за външното ухо, полукръглият – за ноздрите и широкият – за Т-зоната, областта на устните и бузите. При първите два типа под върха има предпазна бариера. По време на приложението тези предпазни бариери трябва да останат извън ухото или ноздрата. Не ги вкарвайте насилствено в отворите. Ако направите това, продуктът може да увреди чувствителните тъкани на външното ухо и ноздрите при премахване на окосмяването. Може да използвате Пост-депилационните почистващи кърпички за избърсване на шпатулата след употреба. Уверете се, че почиствате накрайника за нос с кърпичката, с която сте почистили ноздрите и накрайника за уши с тази, с която сте почистили ушите след депилацията. Не оставяйте шпатулата в бурканчето след употреба.

Почистващи кърпички:
В опаковката има 6 почистващи кърпички за пост-депилация. Използвайте една при всяка употреба при отстраняване на нежеланото окосмяване от носа или ушите. Препоръчваме Ви да използвате нова след прилагане върху други части като лице и Т-зона.

Предупреждения:
Прочетете и спазвайте всички инструкции преди употребата на продукта. Пробвайте ваксата, обезболяващата и почистваща кърпичка върху малка част от кожата поотделно 24 часа преди употреба. Можете да използвате продуктите, ако кожата не покаже алергия или друга нежелана реакция към тях. Пазете продукта на места, недостъпни за деца. Ваксата е за външна употреба. Времето за затопляне на продукта в микровълновата фурна може да се променя в зависимост от нейната сила. Ето защо е добре винаги да стоите до нея. Преди употреба проверявайте топлината и гъстотата на продукта след загряване. Ако кожата ви изгори след прилагане на топла вакса, полейте я обилно със студена вода в продължение на 3 минути. Ако паренето продължи, потърсете веднага лекарски съвет. Не вкарвайте предпазната бариера в ноздрата или ухото. Тя защитава от полепване на продукта по чувствителните повърхности на ухото и носа, което може да ви нарани. Не оставяйте продукта върху кожата си повече от 1 минута, защото ще се втвърди. Той може да се начупи при издърпване и да останат частици. Тези парченца лесно се почистват с Кърпичките за пост-депилация. Нормално е да получите лек обрив след употреба. Ако неприятното усещане е постоянно или чувствате парене, поставете студен компрес и потърсете лекарски съвет. Никога не прилагайте върху една и съща област повече от веднъж за един сеанс. Това може да предизвика възпаление и чувство за парене върху кожата. След употребата на продукта не излагайте мястото на директна слънчева светлина и не използвайте никаква козметика в продължение на 12 часа

  • 1 бр. твърда вакса 80 мл.;
  • 6 бр. шпатули;
  • 6 бр. почистващи кърпички за след депилация;
  • 4 бр. защитни стикери;
  • Листовка за потребителя.

Производител: Treda Ltd., Турция.

Аналози на РЕМУУВ МУЛТИ ЕКШЪН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ И ЧЕРНИ ТОЧКИ 80 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕМУУВ МУЛТИ ЕКШЪН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ И ЧЕРНИ ТОЧКИ 80 мл.

РЕМУУВ МУЛТИ ЕКШЪН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕЖЕЛАНО ОКОСМЯВАНЕ И ЧЕРНИ ТОЧКИ 80 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаНовиниЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлАлт. медицинаСнимкиРецептиЛеченияБотаникаТестовеФизиологияИсторияСпециалистиИзследванияЗдравни проблемиСпортКлинични пътекиХранене при...Нормативни актовеПсихологияПатологияСоциални грижиПроизводителиОрганизации