Начало Е-Аптека Хранителни добавки Отслабване Намаляване на теглото JARROW FORMULAS INC ДЖАРОУ ФОРМУЛАС КЛА капсули * 90

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС КЛА капсули * 90

Арт. #30059254

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС КЛА капсули * 90

Конюгираната линолова киселина (CLA), съдържаща се в Jarrow Formulas® CLA, е уникален оптичен изомер на линолова киселина, която е полиненаситена мастна киселина. CLA е липидна съставка на клетъчните мембрани и кърмата. Нейни основни източници са говеждото и пуешкото месо, както и млечните продукти. Причината, поради която CLA се доставя от месо и млечни продукти продуктите е, че тя е резултат от метаболизирането на линоловата киселина от бактериите Butyrivibrio fibrosolvens, намиращи се в чревния тракт на някои животни, особено на преживните, като кравите. Вследствие на съвременните селскостопански практики количеството конюгирана линолова киселина в храните, които обикновено консумираме, непрекъснато намалява. Също така, не всички меса и масла са добри източници на киселината. Свинското, пилешкото, рибата, зеленчуците и някои масла, например, съдържат много малко CLA. Понастоящем тя се произвежда от слънчогледово или шафраново масло. В Jarrow Formulas®, CLA е извлечена от шафраново масло. Научно доказано е, че при приемането й се насърчава глюкозния метаболизъм и се намаляват телесните мазнини, като същевременно се запазва и увеличава мускулната маса.

Tonalin ® CLA е изключителен лицензиран продукт на BASF Personal Care and Nutrition GmbH. В световен аспект е най-внимателно проучената конюгирана линолова киселина. Понастоящем обемът на научни данни наброява 18 основни проучвания включително 4 човешки, рандомизирани и плацебо контролирани клинични изследвания, които доказват безопасността и ефективността й.

Препоръчителен прием: 1 гел-капсула 3-4 пъти дневно с храна или по лекарско предписание.

Съдържание в 1 капсула:

  • Калории - 10 ккал;
  • Общи мазнини - 1 гр;
  • Конюгирана Линолова киселина (Tonalin®) - 750 мг;
  • Шафраново масло - 250 мг.

Други съставки:

  • Смесени токофероли.
  • Гел-капсула: желатин, пречистена вода, глицерин, светлинна бариера: естествен оцветител - карамел.

Не съдържа: миди, риба, яйца, соя, глутен, пшеница, фъстъци или плодове с черупки.

Забележка: Ако имате заболяване, бременна сте или кърмите, ако се опитвате да забременеете, не сте навършили 18 г. или приемате медикаменти, консултирайте се лекар, преди да започнете употреба на продукта.

Съхранение: на сухо и хладно място, без достъп на деца.

Опаковка: 90 таблетки.

Производител: JARROW FORMULAS, САЩ.

Аналози на ДЖАРОУ ФОРМУЛАС КЛА капсули * 90

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЖАРОУ ФОРМУЛАС КЛА капсули * 90

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС КЛА капсули * 90 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаСпортСнимкиДиетиЛюбопитноЗдравни съветиХранене при...ЛайфстайлСъставкиЛеченияПроизводителиИсторияТестовеНовиниАлтернативна медицинаРецептиСпорт и туризъмИнтервютаСоциални грижиПсихологияОбразованиеАнкетиЗаведенияОрганизацииСпециалистиНормативни актовеКалкулаториОткрития