Начало Е-Аптека Хранителни добавки Полова система Женска полова система JARROW FORMULAS INC ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ДЖАРО-ДОФИЛУС УИМЕН капсули * 30

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ДЖАРО-ДОФИЛУС УИМЕН капсули * 30

Арт. #30058207

ДЖАРОУ  ФОРМУЛАС ДЖАРО-ДОФИЛУС УИМЕН капсули * 30

Пробиотична революционна формула, която се състои от доминиращите бактериални видове, изолирани от съвършено здравата вагинална микрофлора на здрави бременни жени. Тези вагинални щамове (лактобацили) са мултипатентовани и клинично документирани. Те изключително успешно колонизират и осигуряват здравословна флора при микробен дисбаланс. Имат способността да противодействат на бактериални и гъбични инфекции, а също и да поддържат здравето на пикочно-полова система при жените като цяло. Заедно с H2O2 производни, изолирани от здрави жени, подпомагат оптимално влагалищната микрофлора.

Лактобацилите за вагинално Здраве: Присъстващите документирани видове лактобацили в Jarro-Dophilus® подкиселяват вагиналната среда като произвеждат H2O2 (водороден пероксид) и млечна киселина, същевременно понижават рН на влагалището и стимулират естествената вагинална микрофлора и здравословна микробна среда. Приемът на антибиотици, отслабването на имунната система и много други фактори намаляват броя на лактобацилите, повишават вагинално рН и понижават стойностите на H2O2, което води до рецидивиращ микробен дисбаланс. Jarro-Dophilus® Women балансира вагиналната микрофлора по естествен, безопасен и ефективен начин, бори се с най-упоритите инфекции, включително и гъбични и поддържа като цяло  пикочо-половия тракт в добро здраве.

Ентеричното покритие EnteroGuard® е рН-чувствително, патентовано и базирано на целулоза от хранителен клас. То е устойчиво на стомашната киселина и се разпада в по-малко киселата рН на горните черва. Гарантира невредимо преминаване на почти 100% от пробиотичните бактерии през стомаха и попадането им в непокътнат вид в червата, където ще са готови за действие.
Всяка капсула е запечатана отделно в алуминиеви водоустойчиви блокове, които са затворени херметически в защитена среда без кислород. Гарантирано е съдържанието на 5 милиарда жизнеспособни клетки във всяка капсула, ако се съхраняват при препоръчаните условия и в рамките на срока на годност.

Хранителна стойност за 1 капсула:
5 милиарда жизненоспособни бактерии от:

  • Lactobacillus crispatus LBV 88;
  • Lactobacillus jensenii LBV 116;
  • Lactobacillus gasseri LBV 150N;
  • Lactobacillus rhamnosus LBV 96.

Препоръчителен прием: Приема се по 1 капсула на ден профилактично. Дозата се увеличава до 2 капсули на ден, при необходимост, или по лекарско предписание. Приемът е най-малко 1-2 часа след вземането на антибиотици. Капсулите са само за перорално приложение!

Други съставки: нишесте от тапиока, малтодекстрин, силициев диоксид, растителен източник - магнезиев стеарат. Вегетарианска капсула от хидроксипропилметилцелулоза. Ентеричното рН-чувствително покритие се състои от модифицирана целулоза, триетил цитрат и магнезиев силикат.

Не съдържа основни алергени!

Подходящ за вегани и вегетарианци.

Не съдържа: соя, глутен, пшеница, риба, яйца, млечни продукти, миди, плодове с черупки или фъстъци.

Съхранение:  Пробиотикът е стабилен при стайна температура и не е необходимо съхранението му в хладилник, но то ще увеличи срока на годност. Съхранявайте на място, без достъп на деца.

Опаковка: 30 капсули.

Производител: JARROW FORMULAS INC, САЩ.

Аналози на ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ДЖАРО-ДОФИЛУС УИМЕН капсули * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ДЖАРО-ДОФИЛУС УИМЕН капсули * 30

ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ДЖАРО-ДОФИЛУС УИМЕН капсули * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФизиологияФармакологични групи (Активни съставки):СпециалистиХранене при...Клинични пътекиЛеченияПроизводителиТестовеЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлАлтернативна медицинаНормативни актовеМедицински изследванияНовиниРецептиСоциални грижиАнкетиБотаникаСпортСнимкиПсихологияИсторияОрганизацииДиетиЗаведенияИнтервютаОткрития