Начало Е-Аптека Хранителни добавки Подкрепа при ракови заболявания FRESENIUS KABI ГЛУТАМИН КАБИ саше 20 гр. * 30

ГЛУТАМИН КАБИ саше 20 гр. * 30

Арт. #30057476

ГЛУТАМИН КАБИ саше 20 гр. * 30

Хранителна добавка под формата на сашета. Представлява бял прах с неутрален вкус и високо съдържание на глутамин. Използва се при пациенти с мукозит (възпаление на лигавицата) по време на химиотерапия или лъчетерапия, чревни заболявания (напр. болест на Крон, улцерозен колит, синдром на късите черва).

Начин на употреба: Препоръчва се прием на 2-3 сашета дневно, 3-5 дни преди химиотерапия или лъчетерапия. Продължителността на приема е най-малко до 5 дни след края на цикъла на терапията или до отзвучаване на симптомите. KABI глутамин може да се приготви с плодови сокове, студен плодов чай или студено кафе (без мляко), както и супи, сосове, плодово пюре или кисело мляко. 1 саше KABI глутамин се разтваря в 200 - 240 мл течност, разбърква се добре. Разбъркайте повторно след една минута. Сашето може да се поръси върху храна или леко да се разбърка. Храната може да бъде топла, но не гореща, за да се избегне разпадането на ценните съставки. Да не се смесва с млечни и газирани напитки, както и храни, съдържащи прясно мляко.

Използва се само под лекарско наблюдение. Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Състав: L-глутамин, нишесте, малтодекстрин, стабилизатор.

Опаковка: 30 сашета.

Производител: FRESENIUS KABI, Германия.

Аналози на ГЛУТАМИН КАБИ саше 20 гр. * 30

КОМЕНТАРИ КЪМ ГЛУТАМИН КАБИ саше 20 гр. * 30

ГЛУТАМИН КАБИ саше 20 гр. * 30 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияФармакологични групи (Активни съставки):ИсторияНовиниХранене при...ПатологияБотаникаКлинични пътекиЛеченияИзследванияАлт. медицинаСпортИнтервютаЗдравни съветиЛюбопитноЗаведенияНормативни актовеСпециалистиВидеоЛайфстайлДиетиОрганизацииСнимкиПроизводителиОткрития