Начало Е-Аптека Електрически уреди за красота и здраве Лична грижа за лице и тяло Електрически уреди за тяло TELESTAR УРЕД ЗА УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ VELFORM CONTOUR SONIC PRO

УРЕД ЗА УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ VELFORM CONTOUR SONIC PRO

Арт. #30050411

УРЕД ЗА УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ VELFORM CONTOUR SONIC PRO

Velform Contour Sonic PRO е революционен уред за ултразвукова кавитация - безопасно, безболезнено и ефективно извайва, вталява и стяга тялото само за 6 седмици, благодарение на премахнатите излишни мазнини.
Velform Contour Sonic PRO използва същите ултразвукови вълни като професионалните машини за кавитация и създава мехурчета в течността на мастните клетки. Когато тези мехурчета нахлуят в мастните клетки, те ги разрушават и ги превръщат в течност. Веднъж след като са разградени в течност, мастните образувания се изхвърлят от организма с помощта на лимфната система.
Множество изследвания и научни статии по цял свят са доказали, че технологията кавитация е безопасна и ефективна. Технологията за ултра кавитация на Contour Sonic PRO  действа отвътре навън, за да изтръгне мастните клетки и даде реални резултати. Мощните насочени вибрации предизвикват кавитация в мастните клетки и ги разбиват на мънички частички, така че да могат да бъдат изхвърлени от тялото.
За разлика от скъпите кремове, които действат само на повърхността на кожата, Contour Sonic PRO действа отвътре, където всъщност се намират мазнините като същевременно дава възможност за пълен контрол над областта, върху която да се премахнат мастните клетки. За разлика и от хирургическата липосукция, той не оставя никакви белези, петна и зачервявания.

Уредът Velform Contour Sonic Pro е клинично тестван и доказано, че той е напълно безвреден.

Инструкции за употреба:

Преди да използвате Velform Contour Sonic Pro за първи път, премахнете защитния филм, поставен върху главата. Свържете адаптора към буксата, след което го свържете към ел. мрежа.

Поставете лявата или дясната си ръка, в зависимост от това, с коя Ви е по-удобно, върху гърба на уреда и използвайте регулируемата залепваща лента и се убедете, че сте я стегнали достатъчно.

Изберете една от трите различни функции на уреда:

  • А. Ултразвукова функция: отслабващ ефект
  • В. Инфрачервена топлинна функция: за намаляване на целулита и гладка и тонизираща кожата
  • С. Вибрационна функция: да масажирате и елиминирате мастните клетки.

А. Ултразвукова функция: отслабващ ефект.

За да използвате ултразвуковата функция, препоръчваме да приложите по-голямо количество гел, на мястото, което третирате. Когато бутонът за ултразвук се натисне веднъж, зелената лампа, в близост до бутона ще светне. Тази светлина показва, че функцията за нисък интензитет е избрана. Натиснете бутона за ултразвук за втори път, за да изберете функцията за висок интензитет. Синята лампичка ще светне, за да покаже, че функцията е избрана. Препоръчваме да използвате функция с висок интензитет за зона с натрупана мазнина. След това поставете главата върху обработваната зона и я преместете. Не спирайте да премествате уреда и не го дръжте в една позиция. Всеки път, когато е включена ултразвуковата функция, ще се активира 10-минутен таймер. Когато времето изтече, звуков сигнал ще покаже, че обработката на тази област е приключила. Екранът на дисплея постоянно показва оставащото време. Уредът не трябва да се използва в една зона повече от 10 минути. Не повтаряйте приложението в същата зона на следващия ден. Трябва да позволите на зоната да почива за цял ден, преди да третирате отново. Когато се използва ултразвукова функция, функцията за вибрации също ще бъде активирана, тя не може да бъде деактивирана.

В. Инфрачервена топлинна функция: за намаляване на целулита и гладка и тонизираща кожата

При натискане на бутона за инфрачервена връзка, зелената светлина до бутона ще светне и инфрачервеният топлоизлъчвател ще се включи. 10-минутният таймер ще бъде активиран. Когато времето изтече, ще чуете звук, това означава, че времето за третиране на тази област е приключило. Екранът на дисплея постоянно показва оставащото време. Използвайте уреда, като поставите инфрачервения топлоизлъчвател върху кожата в областта, която ще се третира. Използвайте кръгови движения.

С. Вибрационна функция: да масажирате и елиминирате мастните клетки.

При натискане на вибрационния бутон зелената светлина ще светне и уредът ще започне да вибрира. Той трябва да се използва в зоната, която желаете да масажирате, или да помогнете да се разградят мастните клетки.

УПОТРЕБА И ГРИЖА ЗА УРЕДА
• След всяка употреба, почиствайте главата с носна кърпичка или кърпа.
• Уредът е предназначен само за домашна употреба. Не трябва да се използва с търговска или промишлена цел.
• Този уред не е играчка. Децата трябва да бъдат винаги под наблюдение, за да не се позволява да си играят с уреда.
• Уредът не е предназначен за употреба от хора (включително малки деца) с намалени физически, сетивни и/или умствени способности или такива, на които им липсват необходимите знания и опит за употреба на уреда, освен ако не бъдат под наблюдението на друг възрастен, който е запознат с това как се използва уреда и който ще бъде отговорен за тяхната безопасност.
• Уредът е предназначен за употреба от възрастни. Не трябва да се използва от хора, които не са запознати с употребата на подобен тип продукти, хора с някакъв вид недъг и деца. Пазете уреда на места, недостъпни за деца и хора, неспособни да ги използват правилно.
• Не излагайте уреда на изключително висока температура или силно магнетични материали.
• Не използвайте уреда върху животни и домашни любимци.

ИНСТРУКЦИИ И СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
• Моля прочетете внимателно инструкциите за употеба, преди първоначалната употреба на Velform® Contour Sonic PRO  и ги запазете за бъдещи справки.
• Неспазването на тези инструкции може да доведе до инциденти.
• Не спирайте да движите уреда и не го задържайте на едно място по време на употребата върху тялото.
• Не използвайте уреда, ако мислите, че има възможност да сте бременна.
• Уредът не трябва да се използва от хора със сърдечни проблеми.
• Уредът не трябва да се използва от хора с кожни заболявания като обриви, изгаряния, белези, силно пигментирали или спукани капиляри.
• Уредът не трябва да се използва от хора със силиконови импланти.
• Уредът не трябва да се използва от хора, претърпели операция през последните 6 месеца.
• Когато използвате Velform® Contour Sonic PRO , ние препоръчваме да го правите с обилно количество крем/гел, който е добър проводник. Нанасяйте крема върху областите, които третирате.
• Не използвайте уреда върху лицето, шията, скалпа, гърлото, раменете, колената, гениталиите и гръбначния стълб. Избягвайте контакт със ставите.
• Ако се появи каквато и да е алергична реакция по време или след употребата на уреда, прекратете употребата му незабавно и се консултирайте с медицинско лице.
• Не използвайте уреда върху една и съща област повече от 10 минути на всеки два дни.

ВАЖНО: Не използвайте уреда, ако имате импланти в областите, които възнамерявате да третирате, например медицински импланти, протези, спирала, болтове и т.н.

Технически характеристики на Velform Contour Sonic Pro

Напрежение: 15V - 1.0A 15W
Мощност 1 MHz
Поляритет - +

Технически характеристики на захранващия адаптер

Модел: GS2T-012-150111-J
Напрежение 100-240V - 50/60 Hz 0,5 A
Мощност: 15V - 1.0A 15W
Поляритет - +

Уредът притежава двойно изолирана система, т.е. не е необходимо да осигурите заземена връзка. Единствено трябва да се уверите, че напрежението на главната ел. мрежа в страната Ви отговаря на това на уреда.

Производител: Industex, S.L., Av.P.Catalanes
Продуктът е произведен според Директивата за електромагнитна съвместимост 2004/108/ЕС,
RoHS Директива 2002/95/ЕС и Директива за нисък волтаж 2006/95/ЕС.
Произведен в Китай

Аналози на УРЕД ЗА УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ VELFORM CONTOUR SONIC PRO

КОМЕНТАРИ КЪМ УРЕД ЗА УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ VELFORM CONTOUR SONIC PRO

УРЕД ЗА УЛТРАЗВУКОВА КАВИТАЦИЯ VELFORM CONTOUR SONIC PRO Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЗдравни съветиНовиниИзследванияСнимкиОрганизацииЛюбопитноЛайфстайлСпециалистиЛеченияИсторияРецептиПроизводителиДиетиСпортПсихологияХранене при...Алт. медицинаТестовеБотаникаКалкулатори