Начало Е-Аптека Хранителни добавки Стави и кости TELESTAR ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ капсули * 30 Коментари

Коментари за ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ капсули * 30

Коментари за ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ капсули * 30

Ако желаете да получите информация, цена и опция за закупуване на продукта натиснете тук.

VНапиши коментар 39 коментара
 1. 39.
  Васил 

  Пия Helix Original от една година и нямам абсолютно никакъв ефект. Вечме го спрях понеже имам загуба на апетит и се чувствувам постоянно подут без да да се храня по много. Този продукт си е чиста измама !

 2. 38.
  Николай 

  Професор Деянов, моля да кажете име на инжекциите за ставите. Благодаря!

 3. 37.
  Митева 

  Прочетох коментариите, и се чудя какво да правя. С остеопороза съм, години на ред си слагах Пролия, от която получих обратен ефект- получих Остеонекроза на челюстта. В момента лекарите не знаят какво да ми предпишат- аз съм и със Таласемия Интермедия-ходя всеки месец в София на кръвопреливане. Сега пия трета опаковка от Хеликса и честно казано нямам никакво подобрение. Чудя се дали да си давам парите за още две опаковки. В момента реално лекарите нищо не ми изписват за остеопорозата. А болките са нетърпими...

 4. 36.
  проф.Деянов 

  Както и другите добавки и тази ще изпразни само джоба ви.Ставния хрущял не е кръвоснабден и НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА.Поръчайте си инжекции които се вкарват между ставите,по възможност от чужбина.Там са със 200лв по евтини от тук И не слушайте нито "проф"Деянов

 5. 35.
  Сашо Николов  Единственото нещо което реално помогна на мен на сестра ми и на зет ми това е така наречената Подушка Мейрама. Идете в Google и потърсете информация и размери как се прави и как се използва.
 1. 34.
  Сашо Николов 

  Хора никакви добавки не помагат! Не си давайте парите за глупости - търпете докато можете, а като не можете лягайте за операция. Коксартрозата не се оправя с добавки.

 2. 33.
  Гергана Стефанова 

  Виждали ли сте реклама на Мерцедес? Няма и да видите.

 3. 32.
  Stankowa 

  Майка ми го взема няколко месеца и нямаше АБСОЛЮТНО никакъв ефект ! Пълни лъжи и злоупотреба с болката на хората! А капсулите са почти напълно празни ! Такива шарлатани трябва да бъдат забранени и съдени !

 4. 31.
  мирослав божидаров 

  Знаете ли какви тостове си вдигат на Мадивите и Дубай ,шефовете на фармацевтичната компания ,произвела - [прословутия] -ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ !? А на здраве за всички наивници и баламурници,закупили нашата хранителна добавка !!!

 5. 30.
  www.framar.bg отговаря 

  Виктория

  Баба ми го пиеше в продължение на три месеца, имало ефект болката намаляла, след което започнала да се чувства зле и нямала апетит. След като го спря започна да се храни, но от краката й тече няква течност. Някой би ли обяснил тоя Хеликс има ли странични реакции, защото си спомням преди три месеца бях чела лоши отзиви, в които хората пишеха, че не се чувстват особено добре след приема на Хеликс оригинал.

  Здравейте! Производителят не посочва подобни странични ефекти. Необходимо е да се търсят и други причини за описаното от вас състояние. Важно е да се отбележи, че към всяка хранителна добавка е възможно да се прояви индивидуална непоносимост.

FACEBOOK КОМЕНТАРИ КЪМ ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ капсули * 30