Начало Е-Аптека Електрически уреди за красота и здраве Тримери и машинки за подстригване VEET ВИЙТ АВТОМАТИЧЕН ТРИМЕР СЕНЗИТИВ ПРЕЦИЖЪН

ВИЙТ АВТОМАТИЧЕН ТРИМЕР СЕНЗИТИВ ПРЕЦИЖЪН

Арт. #30042669
63.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.5, 74 гласа
Виж всички от VEET ›Виж всички Тримери и машинки за подстригване ›

ВИЙТ АВТОМАТИЧЕН ТРИМЕР СЕНЗИТИВ ПРЕЦИЖЪН


Лице. Бикини линия и подмишници. Вежди. Горна устна и брадичка. Бакенбарди. 1 устройство и 7 аксесоара.

VEET предлага нов тример, който отговаря на завишеното потребление на депилиращи продукти за лице и чувствителните части на тялото.

За нежно бръснене и прецизно оформяне за най-деликатните зони на вашето тяло.

VEET SENSITIVE PRECISION  е автоматичен тример, специално разработен за чувствителните части. Първото устройство на Вийт, специално пригодено за леко подстригване и прецизно оформяне на вашите деликатни части от тялото, като лицето, бикини линията и подмишниците. Бързо и нежно: Режещите остриета не докосват кожата, така че не се страхувайте от порязвания! Използвайте само на суха кожа. Може да се изплаква.

 • Помага за прецизното им третиране.
 • Лесен за употреба.
 • Премахва нежно косъмчетата,
 • Без директен допир до кожата.  
 • Без да се страхувате от порязване.
 • Можете да го носите в дамската си чанта навсякъде и по всяко време, благодарение на неговата компактна и елегантна форма.
 • Подкъсява косъма до 0.5 mm.

Тримерът е по-приятен за употреба от пинсетата поради:

 •  по-бързото си действие;
 •  възможността за по-честа промяна на "стила" на оформяне;
 •  няма болка.

Тримерът е по-удобен от самобръсначката, защото:

 • може да се използва върху суха кожа;
 • не се нуждаете от крем за бръснене;
 • има прецизни главички за различна дължина на косъма;
 • няма риск от порязване.
Моля, прочетете всички инструкции, преди да използвате този продукт. Не поставяйте продукта в близост до отоплителни уреди, огън, или на пряка слънчева светлина. Да не се използва, ако има някаква повреда на вътрешната/външната страна на остриетата или на комбинираните аксесоари. Ако кожата ви е чувствителна, алергична към козметика, или лесно се дразни при бръснене, моля опитайте по ръцете или краката, преди да използвате продукта. Да не се използва с гел за бръснене или пяна. Използвайте само на суха кожа. Въпреки, че устройството може да се изплаква, не трябва да се потапя във вода. Изплаквайте устройството с чешмяна вода. Да не се използва морска вода, препарат за почистване или гореща вода. Не разглобявайте.

Инструкции:
1. Завъртете капачката от позиция "0" на позиция "↓" и издърпайте капачката. Поставете /или махнете/ батерията и поставете капачката на батериите, като затворите чрез завъртане от позиция "↓" на позиция "0", за да се осигурите, че е плътно и водоустойчиво. Моля, използвайте само алкални АА батерии. Неалкалните батерии могат да бъдат слаби и да функционират само за кратък период от време. Ако се забелязва някаква теч от батериите, извадете батериите незабавно и всички материали, върху които са текли.

2. Прекрепете желания накрайник чрез поставяне на върха на тялото на устройството и завъртане по часовниковата стрелка, докато щракне. Ако е нужно, прикрепете гребена като го поставите върху главата на тримера докато щракне. За да го включите, завъртете основата на устройството от позиция "0" в позиция "1". Докоснете кожата леко с тримера и го движете срещу посоката на растежа на косъма.

3. Уверете се, че устройството е изключено. Използвайте четка за почистване, за да отстраните космите или праха. Не мийте основното тяло на устройството, за да се избегне риска от повреда, причинена от контакта с вода. Избършете апарата след почистване. Препоръчително е да добавите 1-2 капки смазочно масло върху остриетата и да включите за 2-3 секунди, за да се гарантира живота на остриетата.

Съхранение: Да се съхранява извън обсега на деца. Този продукт носи маркировка СЕ и е произведен в съответствие с директивите на ЕС. Моля, не изхвърляйте уреда в обикновените битови отпадъци.

Производител: Veet.

Аналози на ВИЙТ АВТОМАТИЧЕН ТРИМЕР СЕНЗИТИВ ПРЕЦИЖЪН

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИЙТ АВТОМАТИЧЕН ТРИМЕР СЕНЗИТИВ ПРЕЦИЖЪН

ВИЙТ АВТОМАТИЧЕН ТРИМЕР СЕНЗИТИВ ПРЕЦИЖЪН Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиБотаникаСнимкиНовиниСпортПсихологияАлтернативна медицинаХранене при...ФизиологияСоциални грижиТестовеОрганизацииАнкетиИсторияРецептиКлинични пътекиЗаведенияДиетиНормативни актовеЛеченияСпециалисти