Начало Е-Аптека Хранителни добавки Дихателна система Горни дихателни пътища BIRCH WORLD ТУБЕЛОН капс. * 60

ТУБЕЛОН капс. * 60

Арт. #30041478
35.10 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
4.8, 5 гласа
Виж всички от BIRCH WORLD ›Виж всички Хранителни добавки за горни дихателни пътища ›

ТУБЕЛОН
Ефективна профилактика на горните дихателни пътища и туберколузата на белите дробове. Средство за профилактика и комплексно лечение на инфекциозни заболявания.

Опаковка: 60 броя капсули * 160 mg

Състав: Бетулиносъдържащ екстракт от кората на бялата бреза и исландски лишей на прах.

Описание:

Екстракта от кората на бялата бреза, съдържащ тритерпентинови природни съединения бетулин, притежава адаптогенни свойства, повишава съпротивляемостта на организма към различни вредни въздействия на обкръжаващата среда.
Подобряване съпротивляемостта на организма става за сметка на стимулирането от бетулина (бетулинол) производство на интерферон и повишаване на клетъчния и общия имунитет, усилване активността на някои имунокомпетентни клетки, в частности, усилване способността на фагоцитите да разрушават вирусите и бактериалните клетки. В резултат на това се намаляват сроковете на произтичащите възпалителни процеси и се съкращава периода за възстановяване на здравето.
Екстракта подобрява функционалното състояние на черния дроб, защитава и възстановява неговите клетки при провеждане на химиотерапия.

Исландският лишей намира своето широко използване за лечение на заболявания на горните дихателни пътища, общо изтощаване на организма, анемии, заболявания на стомашно-чревния тракт и др., като общоукрепващо, отхрачващо и противовъзпалително средство. Исландският лишей съдържа биологически активни вещества от различни групи - полизахариди, дъбилни вещества, иридоиди, антибиотични киселини; микроелементи - желязо, мед, манган, титан, никел, хром; витамини - аскорбинова и фолиева киселини, А, В1, В2, В12, а също така белтъчини и мазнини.

Използването на Тубелон в комплексно лечение на туберкулозата положително влияе на процесите на зарастване и възстановяване на белите дробове, черен дроб и далак. На фона на специфичната антибактериална терапия намалява токсичното действие на химиотерапевтичните средства. Профилактичното използване на Тубелон повишава съпротивляемостта на организма към инфекции.

Начин на употреба: Приема се по една капсула на ден, препоръчително преди хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съдържание на 1 капсула:

Сух екстракт от брезова кора 50 mg
Исландски лишей на прах 95 mg
Млечна захар (лактоза) 83 mg
Калциев стеарат 2 mg

Производител: Русия

Аналози на ТУБЕЛОН капс. * 60

КОМЕНТАРИ КЪМ ТУБЕЛОН капс. * 60

ТУБЕЛОН капс. * 60 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаНовиниИзследванияКлинични пътекиЛюбопитноЗаведенияФизиологияЗдравни съветиЛеченияСоциални грижиХранене при...ПатологияИсторияСнимкиДиетиВидеоЛайфстайлТестовеАлт. медицинаРецептиХрани и ястияСпортСпециалистиОрганизацииНормативни актовеИнтервютаМикробиологияПроизводителиОткрития