Начало Е-Аптека Хранителни добавки Пробиотици и храносмилане Черен дроб СВЕТИ НИКОЛА 2013 ПАНАЦЕЯ БИЛКОВА ТИНКТУРА БЯЛ ТРЪН 100 мл.

ПАНАЦЕЯ БИЛКОВА ТИНКТУРА БЯЛ ТРЪН 100 мл.

Арт. #30040511
8.60 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
4.7, 3 гласа
Виж всички от СВЕТИ НИКОЛА 2013 ›Виж всички Хранителни добавки за черен дроб ›

ПАНАЦЕЯ - билкова тинктура Бял Трън

  • при заболявания на черния дроб и жлъчката;
  • при токсични поражения на черния дроб след отравяне с различни химически вещества;
  • лъче и химиотерапия;
  • честа употреба на алкохол и медикаменти, както и тютюнопушене;
  • за профилактика на черния дроб и жлъчката.

Действие:

Продуктът оказва положително въздействие върху състоянието и функциите на черния дроб и жлъчката. Стимулира отделителните процеси в организма и влияе благоприятно върху имунитета. Източник е на силимарин, който оказва ценни метаболитни и клетъчно-регулиращи въздействия - проявява антиоксидантно и протективно действие и спомага за защитата на черния дроб от вредното влияние на токсични вещества като алкохол, някои лекарства и други токсини.

Съдържание: бял трън /Silybum marianum/; етанол 62-68 об.%

Начин на употреба:

Приемат се от 20 до 60 капки, разтворени в 100 мл. минерална вода или сок, от 2 до 6 пъти на ден.

Опаковка: 100 мл.

Производител: Свети Никола 2013 ЕООД, България.

Билковите тинктури от серията „Панацея“ са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.

Билковите тинктури от серията „Панацея“ са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.

Продуктите от серията „Панацея“ са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар. Приемът им не може да замести подходящата за вас медикаментозна терапия.

Аналози на ПАНАЦЕЯ БИЛКОВА ТИНКТУРА БЯЛ ТРЪН 100 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ПАНАЦЕЯ БИЛКОВА ТИНКТУРА БЯЛ ТРЪН 100 мл.

ПАНАЦЕЯ БИЛКОВА ТИНКТУРА БЯЛ ТРЪН 100 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛюбопитноЗдравни съветиФизиологияЛеченияИсторияИзследванияАлт. медицинаПрезентацииХрани и ястияНовиниСнимкиХранене при...Клинични пътекиСпортРецептиПатологияОрганизацииТестовеСъставкиДиетиЛайфстайлЗаведенияМикробиологияНормативни актовеСпециалистиСоциални грижиИнтервютаПроизводителиОткрития