Начало Е-Аптека Козметика Обезкосмяване Механично Кола маска VEET ВИЙТ ВАКСА ЕПИЛИРАЩ РОЛ-ОН КОМПЛЕКТ

ВИЙТ ВАКСА ЕПИЛИРАЩ РОЛ-ОН КОМПЛЕКТ

Арт. #30033575
62.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 2 гласа
Виж всички от VEET ›Виж всички Кола маска за обезкосмяване ›

ВИЙТ ВАКСА ЕПИЛИРАЩ РОЛ-ОН КОМПЛЕКТ

Системата съдържа:

 • Самонагряващо устройство с капачка;
 • Поставка за устройството;
 • Електрически кабел;
 • Пълнител восъчна полка 50 мл за употреба върху ръце и крака;
 • 12 ленти;
 • 4 влажни кърпички Veet за финално почистване.

Veet ел. система е лесна за употреба топла кола маска, която ви дава професионални резултати вкъщи. Изработена със същите съставки, както и восъка в салоните за красота.
Veet ел. система отстранява късите косъмчета от корените, като Ви осигурява гладка кожа до 4 седмици. С натурален пчелен восък, подходящ за всякакъв тип кожа, включително чувствителна. Veet ел. система оставя вашата кожа мека и гладка на допир. А при редовна употреба косъмчетата ще израстват по-редки, по-тънки и меки. Епилирането става лесно - насладете се на професионални резултати в комфорта на вашия дом.
 
Инструкции за употреба:
1. Поставете пълнителя плътно в загрятото устройство. Свържете кабела и го включете. Ще видите червена светлина. Сложете го на поставката. Идеалната температура ще бъде достигната след минимум 20 минути (макс. 40 минути).
2. След 20 минута проверете температурата на восъка като нанесете върху хартия. Ако ролката се движи равномерно и лесно значи е в правилната температура и е готова за употреба. Ако не, оставете устройството да затопли восъка за още 10 - 20 минути като проверявате периодично восъка. Уверете се, че пълнителят стои вътре, може леко да разклатите ролката с главата надолу, за да може восъкът по-лесно да отиде към главата. Може да оставите устройството включено, докато го използвате:
така се регулира температурата. Ако предпочитате мога да го изключите и восъкът трябва да се задържи на същата температура 15 минути. Не забравяйте да изключите след употреба.
3. Нанасяйте восъка в посока растежа на косъма - от коляното към глезена за краката. Проверете дали наклонената страна на ролката е в контакт с кожата, докато нанасяте восъка, така че ролката да се плъзга по кожата.
4. Веднага поставете лентата върху слоя с восък, като се уверите, че има поне 1 см без восък в долната част на лентата. Пригладете лентата върху восъка в посока растежа на косъма.
5. Задръжте кожата опъната. Захванете долния край на летата и дръпнете лентата възможно най-рязко в посока обратна на растежа на косъма. Издърпайте лентата обратно към вас, близо до кожата, а не далеч от нея. Бъдете смели - колкото по-рязко издърпате лентата, толкова повече окосмяване ще премахнете. За да успокоите кожата, веднага след като премахнете лентата натиснете с ръка на същото място. Нанасяйте восък в последователен ред, за да се уверите, че не пропускате косъмчета. Но не нанасяйте върху една и съща област повече от веднъж. За да използвате максимално лентите, с които разполагате, използвайте всяка лента повече от веднъж при едно и също епилиране.
6. След епилиране, почистете останалия восък от кожата ви с влажните кърпички за перфектно почистване. Също може да използвате бебешко олио или гърба на използвана лента. Кожата може да бъде леко зачервена след епилацията. Това е нормално, но душ с хладка вода ще помогне да се успокои. Ако почувствате леко раздразнение не се чешете. Вместо това, притиснете леко кожата с ръка. Какъвто и да е дискомфортът не би трябвало да продължи дълго - ако продължи, посетете лекар. Както при професионалното епилиране, трябва да минат 24 часа преди да се излагате на слънце, да използвате лосиони за изкуствен тен, средства против изпотяване или парфюми на местата, където сте се епилирали.
7. Изключете устройството. Слад употреба пълнителят ще бъде горещ - оставете да се разклади преди да отстраните пълнителя от устройството. Ако има нужда, може да почистите главата на ролката с гърба на използвана лента.
Не използвайте вода, влажните кърпички за почистване на Veet или нещо друго за това. Отстранете капачката и я съхранявайте на сухо място. Не увивайте захранващия кабел около устройството и не го дърпайте или усуквайте.

Информация за безопасност
Прочетете и следвайте инструкциите и предпазните мерки преди употреба. Запазете картонената опаковка за други предпазни мерки. Подходящ за употреба върху крака, ръце, подмишници и бикини зона.
НЕ Е ПОДХОДЯЩ за употреба върху глава, лице, очи, нос, уши, около ануса, генитални части и зърна или други чести на тялото. Не използвайте върху разширени вени, белези, бенки, петна, счупвания, кожни раздразнения или изгаряния от слънце или върху кожа, която е
имала нежелана реакция от восък в миналото. Винаги оставяйте 72 часа между сесиите на епилиране. Посъветвайте се с вашия лекар преди употреба, ако сте на медикаменти, които могат да повлияят на кожата или ако страдате от каквото и да е кожно раздразнение. Епилирането не е подходящо за възрастни хора и диабетици или хора, приемащи ретиноиди. Преди всяка употреба ТЕСТВАЙТЕ РЕАКЦИЯТА НА ВАШАТА КОЖА като нанесете и отстраните продукта върху малка част от зоната, която искате да епилирате, като следвате инструкциите за употреба.
Ако след 24 ЧАСА няма нежелана реакция продължете да използвате продукта. Ако усетите наболявания / изтръпване по време на употреба, отстранете продукта с лента, кърпичка за почистване или бебешко олио и изплакнете старателно със студена вода. Ако паренето продължи, потърсете лекарска помощ.
Кожата може да бъда по-чувствителна за кратко време след епилиране, така че избягвайте почесването. Слад епилиране препоръчваме да изчакате 24 часа преди да използвате средства против изпотяване, парфюмирани продукти, лосиони за изкуствен тен или плуване и излагане на слънце.

ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДОСТЪП НА ДЕЦА. В случай на поглъщане, незабавно да се потърси медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикетът. Епилирането е подходящо за бременни жени, но може да причини синини.
Докато се използва пълнителят ще бъде горещ - оставете да се охлади преди да отстраните пълнителя от устройството.
Използвайте само с пълнители на Veet.
Не е позволена употребата на адаптери, разклонители  или удължители   Уредът е предназначен само за употреба в домашни условия.

ПРОЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА / ПАЗЕТЕ ТАЗИ ОПАКОВКА ЗА БЪДЕЩА УПОТРЕБА
Когато използвате ел. устройства, особено в присъствието на деца, винаги трябва да се следват мерките за безопасност. Децата трябва да бъдат наблюдавани, за да се уверите, че не си играят с уреда. Това устройство не в предназначено за употреба от лица (включително
деца) без помощ или надзор, ако определени увреждания или липса на опит и познания им пречат да го използват безопасно.
ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ВОДА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.
ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО НА СУХИ МЕСТА.

Като повечето електрически устройства, този уред работи дори когато е изключен от контакт.

За да намалите риска от токов удар:

 • Не използвайте близо или във вана, под душа, мивки или други съдове, съдържащи вода.
 • Не използвайте с мокри ръце.
 • Не използвайте или съхранявайте устройството на места, където може да падне или да бъде издърпало във вана или мивка.
 • Не поставяйте или потапяйте във вода или друга течност.
 • Ако устройството падне във вода докато е включено, веднага изключете. Не се доближавайте до водата.

За да намалите риска от изгаряния, токов удар, пожар или нараняване на хора:

 • Преди да включите уреда проверете дали волтажа, посочен на устройството, отговаря на волтажа на използваното от вас електрическо захранване.
 • Устройството никога не трябва да се оставя без наблюдение докато е включено.
 • Използвайте това устройство само за предназначението му, както е описано в тази листовка.
 • Използвайте само захранващия кабел, включен в тази опаковка.
 • Никога не използвайте този уред, ако кабелът е повреден, ако не работи правилно или, ако е потапян във вода.
 • Дръжте кабела далеч от топли повърхности. Не увивайте захранващия кабел около уреда.
 • Не използвайте вода, влажните кърпички за почистване на Veet или други течности, за да почистите устройството и тавата на ролката. Употребата им ще направи восъка неефективен (няма да се придържа към косъмчетата).
 • Никога не поставяйте нищо в това устройство освен пълнителя с восък на Veet.
 • Устройството никога не трябва да се включва без пълнителя с восък на Veet.

Това устройство е в съответствие със законодателството на ЕС 2002/96/ЕС относно рециклирането. Моля, не изхвърляйте уреда с нормалните битови отпадъци. Моля, свържете се с местното дружество на вашата община, за съвет къде трябва да се рециклира този продукт. Продуктът трябва да се изхвърля само на места за събиране на опасни или специални отпадъци.

Състав на пълнителя: Gryceryl Rosinate, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Hydrogenated Microcrystalline Wax, CI 77891, CI 26100.

Състав на Veet почистващи кърпички: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dute Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlanta Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Veet ел. система за топла кола маска има 2 години гаранция.
Срок на годност:
30 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.

Производител: Рекит Бенкизер Великобритания.

Окомплектовано в ЕС.
Устройството е произведено в Китай.
Восъчният пълнител е произведен в Итали.
Кърпичките Veet за финално очистване са произведени във Франция.

Аналози на ВИЙТ ВАКСА ЕПИЛИРАЩ РОЛ-ОН КОМПЛЕКТ

КОМЕНТАРИ КЪМ ВИЙТ ВАКСА ЕПИЛИРАЩ РОЛ-ОН КОМПЛЕКТ

ВИЙТ ВАКСА ЕПИЛИРАЩ РОЛ-ОН КОМПЛЕКТ Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноНовиниИсторияНормативни актовеЛеченияАлтернативна медицинаЕ-тата в хранитеАнкетиСпортБотаника