Начало Е-Аптека Натурални продукти Билки БИЛКОВА СМЕС ЗА НАЛОЖЕН ПЕЛИН

БИЛКОВА СМЕС ЗА НАЛОЖЕН ПЕЛИН

Арт. #30011120
1.70 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
2.6, 8 гласа
Виж всички Билки ›

БИЛКОВА СМЕС ЗА НАЛОЖЕН ПЕЛИН

Пелинът е оригинално, българско, нискоалкохолно, билково вино, леко наситено с въглероден двуокис, който му придава приятен резлив вкус. По-ниското алкохолно съдържание, приятната горчивина, леката сладост, резливият вкус и ароматът на пелин, билки и плодове правят пелиновото вино уникално и специфично за България питие. В зависимост от технологията се различават два типа пелин - наложен и обикновен. По-сложна е технологията на наложения пелин. Тя обаче осигурява по-високо качество и естествена резливост.

Състав: пелин стрък, бял равнец стрък, червен кантарион стрък, жълт равнец стрък, мащерка стрък, босилек стрък, маточина лист, градински чай лист, бъз цвят, лайка цвят, бял оман корен, кориандър плод.

Употреба:
1 опаковка билки се използва за 20 л. вино.

Първи начин:
Билките се увиват в марля или тензух и се накисват във виното за 20-30 дни, като през това време няколко пъти се извършва претакане. След посочения период виното е готово за консумация. Тензухът с билките може да остане в съда с виното и при всяко изтакане да се долива ново вино.

Втори начин:
Билките се запарват с 500 мл вряла вода и престояват три часа. След това запарката се прецежда и се прибавя към виното. Отлежава 30 дни.

Опаковка: 50 гр.

Производител: СД "Шаркови и Сие", България.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С БИЛКОВА СМЕС ЗА НАЛОЖЕН ПЕЛИН

КОМЕНТАРИ КЪМ БИЛКОВА СМЕС ЗА НАЛОЖЕН ПЕЛИН

БИЛКОВА СМЕС ЗА НАЛОЖЕН ПЕЛИН Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияАнатомияБотаникаНовиниЛайфстайлАлтернативна медицинаЗдравни съветиРецептиИсторияЛюбопитноХрани и ястияЛеченияСнимкиСпециалистиЕ-тата в хранитеПроизводителиПсихологияСоциални грижиХранене при...ДиетиАнкетиНаправления в медицинатаАптекиЗаведения