DERMEDIC ANGIO

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

 

DERMEDIC                                                                                      

DERMEDIC е марка, създадена от опита на дерматолозите.  
Когато разработват рецепти за продукти, в компанията се използват най-новите тенденции в дерматологията и глобалните технологии. Благодарение на участието в международни дерматологични конгреси и симпозиуми, както и на панаири на козметика, DERMEDIC печелят доверието на взискателните клиенти като експерт в специализираната грижа за чувствителна кожа.
Дермокозметиците на DERMEDIC са признати от най-добрите дерматолози в Полша и с готовност се препоръчват от тях.

 ДЕРМО КОЗМЕТИКА

DERMEDIC са специализирани продукти за грижа за чувствителна кожа, предлагани в аптеките.

Те са посветени на чувствителна, алергична и проблемна кожа, например акне, атопична или дехидратирана кожа. Продуктите показват не само ефект на грижа, но и подпомагат лечението на много кожни заболявания. DERMEDIC създават решения, които са патентно защитени за компанията чрез собствени технологии, сътрудничество с учени и екип от професионалисти. Ефективността и безопасността на техните продукти, се основават на клинични изпитвания, които те постоянно провеждат, както и на външни изследователски звена. Производственият процес на дермокозметика DERMEDIC се основава на принципите на GMP, които гарантират най-високото качество на продукцията.

УСЛОВИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ

Производството в Biogened отговаря на стандарта GMP
(Good Manufacturing Practice)

GMP в производството на козметика е съвкупност от дейности, методи и процедури, осигуряващи възможно най-високо качество на продукцията. GMP първоначално идва от фармацията и тъй като производителят на дермокозметиката DERMEDIC е фармацевтична компания, той също лесно се прилага в процеса на тяхното създаване. GMP означава строг надзор и отговорност на всеки етап от технологичния процес, от доставка на суровини, през съхранение, производство, опаковане, етикетиране, до съхранение и дистрибуция в аптеките, което гарантира комфорт и сигурност за потребителите по отношение на най-високото качество и безопасност на произведения продукт.

ТЕРМАЛНА ВОДА ОТ PODEBICE

За производството на дермокозметика DERMEDIC се използва термална вода от артезиански хипертермален източник в Poddеbice.

Микробиологичната му чистота и изключително полезната минерална система се дължи на 27 000 години проникване през слоеве водоносни хоризонти, разположени на дълбочина над 2100 метра под земята.

Термалната вода от Poddebice съдържа изключително полезна система от минерали, подпомагаща терапевтичния ефект на продуктите DERMEDIC.

БИОГЕНЕН ИНСТИТУТ ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ И РАЗВИТИЕ

Високотехнологичната козметика, по-специално дермокозметиката, изисква строг контрол на безопасността и качеството.

Марката DERMEDIC си сътрудничи с независима технологична и микробиологична лаборатория, където редовно се провеждат изследвания на нови, ефективни състави и подобряване на съществуващите продукти. В институт за изследвания и развитие Biogened се провеждат от името на марката потребителски тестове, които потвърждават ефективността на препаратите.
Специализираните знания и съвременното лабораторно оборудване се използват в научните изследвания и разработки.

ПРЕПОРЪКИ НА СПЕЦИАЛИСТИ

Дермокозметиката DERMEDIC подкрепя усилията на дерматолозите за възстановяване на правилната функция на кожата, поради което те са обект на големи очаквания на специалистите по отношение на ефективни действия. Доверието към марката е широка препоръка както на дерматолозите, така и на педиатрите. Допълнителните препоръки на специалисти и независими изследователски институции са потвърждение за признанието на марката.

 

 

Държава: Полша

Снимки и източник на информацията - официален сайт на компанията:  https://www.dermedic.pl

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook