ARKOPHARMA MINCEUR ultra DRAINEUR

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!


Arkopharma е фармацевтична лаборатория, специализирана в областта на фитотерапията, природната медицина и хранителните добавки. Основана е през 1980 г. в района на Ница във Франция от д-р Макс Ромби. С предлагането на глобален подход към здравето и благосъстоянието, Arkopharma Pharmaceutical Laboratories отговаря на нуждите на потребителите. Продуктите са предназначени за лечение и профилактика.

Arkopharma е европейски лидер с международно присъствие в повече от 60 страни и 7 дъщерни дружества в чужбина: Испания, две в Италия, Ирландия, Холандия, Белгия и Швейцария. Компанията отделя значителни средства за развитие и научноизследователска дейност.

За близо 40 години работа, Arkopharma Laboratories е посветена на разработването на продукти на основата на естествени съставки. Това е период, белязан от търсенето на по-здравословен начин на живот и засилване на интереса на потребителите в тази насока.

Фитотерапията е страст за д-р Макс Ромби, който всъщност е ветеринарен лекар. През 1980 г. той решава да се отдаде именно на нея. Поставя си за цел да възроди използването на растенията и техните свойства в медицината и така след време той стои в основата на най-големите открития и иновации в областта на фитотерапията.

През 2014 г. Arkopharma Groupe е закупенa от Montagu Private Equity, един от водещите европейски частни инвеститори. Това предоставя нови стимули за развитие на компанията.

Държава: Франция

Сайт: www.arkopharma.com

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook