ANDALOU NATURALS CannaCell

4 продукта
Сортирай:
На страница по:

Andalou Naturals е основана през 2010 г. Появява се на пазара през март 2011 г. Думата Andalou (an.da.lu) има богата, древна история и се превежда "път на светлината". Основателят на марката, Стейси Кели Егиде, страстно изтласка границите на красотата, науката и овластяването на жените.
Целта за Andalou Naturals е да създаде марка за овластяване с мисия да повлияя върху по-доброто развитие на козметичната индустрият.

Andalou Naturals използва природните иновации и най-новата биотехнология за извличане на съставките. Компанията не прави компромиси с качеството и ефикасността. Ето защо се използват съставки с 98% природен произход без наличието на ГМО и глутен. Козметичните продукти са предназначени за вегетарианци и вегани. Продуктите никога не тествани върху животни.

През 2011 г. Andalou стана първата марка за красота, която доказа 100% отсъствие ню ГМО на всеки един продукт и продължава да поддържа този статус. Компанията произвежда качествени, ефикасни формули от богати на хранителни вещества съставки, без използването на пестициди и ненужни тежки химикали.

Технология и наука
Иновационното решение за плодови стволови клетки PhytoCellTec ги различава от типичните естествени марки на пазара. Сместа от най-мощните биоактивни стволови клетки в природата от ябълка Heirloom, грозде, швейцарска алпийска роза, арганово дърво и конопено растение са насочени към регенерация на кожните клетки, поддържане на защитата на кожата, възстановяване и сияние. Революционната патентована липозомна технология насърчава и защитава жизнеността и дълголетието на стволовите клетки на кожата, което води до подобрено здраве на кожата и видими резултати.

Социална отговорност
Партнира с организации с нестопанска цел като Vital Voices и SHE-CAN, за да подпомогнат силата на жената в образованието и равенството и постигнат положителни промени. 100% от нетните постъпления от Path of Light Hand Creams са насочени към субсидии за SHE-CAN и Vital Voices Global Partnership.

Награди

  • Носител на награда за красота „Пробивна компания“ през 2012 г.
  • 2013, 2014, 2015 Носител на наградата за красота и тяло.
  • 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 Награда за Най-добрата компания за природна красота
  • 2013, 2014, 2015 Носител на награда за природни решения с разкрасяваща цел
  • 2014, 2015 Yoga Journal Beauty Awards
  • 2015 Награда за естествена красота Vegan Health
  • 2015 Носител на награда за красота Vegetarian Times
  • 2013, 2014, 2015 Носител на наградата за вкус на Life Essentials

Държава: САЩ
Сайт: https://andalou.com/

© 2007 - 2020 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook