НИЯ-МИЛВА ЕООД (за бебето и детето)

11 продукта
Сортирай:
Пол: Дете
На страница по:

Благодарение на големия си опит и интерес към световните тенденции, компанията Ния-Милва е на пазара повече от 20 години. Тя е семейна фирма, която произвежда много атрактивна хотелска козметика. Създадена е от Сияна Кисьова - инженер-химик с богат опит в текстилната и химическата промишленост. Целта й е да предлага висококачествени продукти на достъпни цени. Производството на Ния-Милва внедрява най-новите технологии и производствени процеси. Продуктите се произвеждат в съответствие с правилата и регламентите на Европейския съюз, регистрирани съгласно Регламент на Европейския парламент и Съвета № 1223/2009 г.

Високото качество на продуктите е резултат както от много доброто познаване и прилагане на най-добрите производствени практики в парфюмерийния и козметичния бранш, така и от ценностите, към които се стреми фирмата.

 В нашето съвремие хотелиерите постоянно се срещат с нови предизвикателства. Техните гости имат все по-големи изисквания и е нужно непрекъснато да се променя стилната обстановка. Екипът на Ния-Милва вярва, че качеството на хотелските аксесоари за стаите на гостите говори много за репутацията им, затова фирмата предлага уникално решение да привлече повече гости в хотелите.

МИСИЯ

Мисията на фирмата е да задоволи потребностите на хотелиерския бранш с качествена хотелска козмекита. Тя предлага уникални модели, разработени благодарение на талантливи дизайнери и с помощта на много внимателно подбрани козменични продукти.
Ния-Милва произвежда билкови хотелски тоалетни сапуни и козметика за тяло и коса в много разновидности.

Палитрата е разнообразна: сапун със алое, смрадлика, роза, лавандула, хмел, прополис, коприва, невен и други. Билките са подбирани и съхранявани много старателно и са използвани в степен, възможно най-близка до естественото им състояние. Така те запазват за дълго време полезните си свойства.

Наред с козметиката от билки, фирмата предлага и хотелски консумативи и почистващи препарати, които се използват във всеки хотел или къща за гости. А всеки един от тях е уникален и има нужда от специално създадени за него консумативи. Ния-Милва допринася за тази уникалност като създава продукти в съответствие със предпочитанията и нуждите на всеки клиент.

Ако Ви предстои парти или корпоративно събитие и искате да направите впечатление и да спечелите благоразположението на клиентите си, можете да подарите се възползвате от продуктите на фирмата.Ния-Милва ООД предлага опаковани подаръчни шедьоври, изработени на основата на сапуните. 

Държава: България

Източник на информация и снимки:  

https://niamilva.alle.bg/for-hotels

http://shop.nfri.bg

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook