Твърди тоалетни сапуни (за мъже)

370 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

Ако искате да поддържате кожата си здрава, чиста и красива, изберете някои от нашите твърди тоалетни сапуни. Те могат да се използват всеки ден и да отговорят на индивидуални ви нужди.

Антибактериалните тоалетни сапуни почистват и ефикасно защитават от бактерии, без да изсушават кожата.

Бебешките сапуни са изключително нежни към чувствителната бебешка кожа. Те я почистват, защитават, без да причиняват раздразнения.

Ексфолиращите сапуни са специално предназначени за отстраняване на мъртвите клетки от кожата, тъй като в противен случай те могат да запушат порите и са предпоставка за появата на несъвършенства. Сапуните съдържат абразивни частици, а след използвате им кожата е изключително гладка и мека.

Сапуните за проблемна кожа могат да се включват в рутината за грижа за кожата. Те регулират омазняването и имат противовъзпалително действие.

Луксозните сапуни, които ще откриете тук, са с натурални съставки, имат дълготраен аромат и оставят кожата изключително мека.

Подхранващите тоалетни сапуни защитават кожата от агресивните фактори на околната среда – като слънце, вятър, ниски температури.

Хидратиращите тоалетни сапуни създават кремообразна пяна, която ефикасно почиства кожата, като в оставя невероятно нека и гладка.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook