Системи за избелване на зъби (за бебето и детето)

0 продукта
Сортирай:
Пол: Дете

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

 

Ако търсите начин как да направите усмивката си по-бяла и сияйна, разгледайте нашите продукти за избелване.

Предлагаме избелващи гел-шини с активен въглен, които успешно премахват петата и оцветяването от зъбите, което най-често е причинено от кафе, чай, червено вино и цигари. Те са създадени на база абсорбираща технология за пигментни петна. Шините могат да се използват в домашни условия. При редовна употреба зъбите ви помагат да станат с до 8 тона по-бели.

Капките за избелване на зъби отстраняват петната, които няма как да премахнете само със стандартното миене на за зъбите. Можете да ги нанасяте директно с четката си за зъби 2-3 пъти седмично. Само 1-2 капки са достатъчни за една процедура.

Предлагаме и 100% натурален продукт за избелване на зъбите – филтрирана въгленова пудра. Въгленът е естествен антимикробен компонент, който може да извлече токсините и оцветяването. Той заздравява венците и оставя усещане за свежест в устата. На подобен принцип работи и прахът за избелване. Освен за белотата на зъбите, той се грижи и за предпазването им от кариеси.

Избелващите ленти са изключително ефективен метод за постигане на ослепително бяла усмивка. Повечето от тях са разработени на базата на сода бикарбонат. Те започват да действат веднага след като влязат в контакт със слюнката по повърхността на зъбите. Не увреждат емайла. Няколкодневен курс е достатъчен, за да видите резултатите.

Друг вариант за постигане на бяла усмивка е избелващият гел. Той е много компактен, лесен за употреба и дава бързи резултати.

Избелващата писалка е много лесна за нанасяне и може да се използва навсякъде. Тя се бори с петната и подчертава естествената белота на зъбите. След използване оставя приятен аромат.

При нас ще откриете дори четки за избелване с активен въглен, които чудесно се комбинират с избелващи пасти за зъби за още по-добър и дълготраен ефект. Те нежно почистват зъбите и венците. Премахват пигменти петна, натрупана плака и не увреждат емайла.

Сияйната и бяла усмивка е възможна! Само изберете вашия продукт, който да ви помогне да я постигнете!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook