Практични спортни пособия и стоки (за жени)

205 продукта
Сортирай:
Пол: Жена
На страница по:

 

За да спортувате на най-високо ниво и с удоволствие, е важно да можете да разчитате на качествени и практични спортни пособия и стоки. Те ще ви помогнат да тренирате безопасно и ефективно.

При нас ще откриете спортни пособия за бокс – вътрешни ръкавици за мъже и жени, боксови ръкавици, боксов бинт.

Ако искате да добавите допълнителни тежести, докато тренирате, можете да изберете колан за кофички и набирания, жилетка с тежести, шлем за врат и други.

За допълнителна подкрепа и стабилност на различни части на тялото изберете накитници, които фиксират китката; колани, които предпазват кръста при повторения с тежести и други.

ри нас ще откриете още: еластични ленти за ограничаване на кръвния поток, бойни въжета; ластици за тренировка вкъщи или във фитнеса; сауна костюм; протектори за крака, универсални ръкохватки за тренировка.

Предлагаме спортни пособия и стоки за хората, които тренират йога, пилатес и други подобни спортове. Можете да откриете йога блокчета, масажна фитнес топка и масажен обръч.

В този раздел ще намерите и различни бутилки и шейкъри, в които да приготвяте любимите си протеинови здравословни напитки!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook